Monte Carlo’da Cumhuriyet kutlaması

İş ve sanat dünyasının ünlü isimleri, İstanbul’daki Pera Palace Hotel Jumeirah ile Monaco’daki Hermitage Hotel’in düzenledikleri ortak bir organizasyonla, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Monte Carlo’da kutladı. Demet Sabancı Çetindoğan’ın ev sahipliği yaptığı kutlamada Türk bayrakları eşliğinde İstiklal Marşı okundu.

Haberin Devamı

İş ve sanat dünyasının ünlü isimleri, önceki gün Cumhuriyet Bayramı kutlaması ve Tarkan konseri için Monaco’ya gitti. Demet Sabancı Çetindoğan’ın ev sahipliği yaptığı kutlama, Monte Carlo Hermitage Hotel’in tarihi Salle Belle Epoque adlı balo salonunda gerçekleşti. Kutlamaya Yalçın-Neslihan Sabancı, Özcan Sabancı, Feryal Gülman, Mehmet Karasu, Işık-Ülker Biren, Beste-Mustafa Yurttaş, Sema Basa, Altunç-Ebru Kumova ve Seda-Ersin Tezol’un aralarında olduğu ünlü isimler katıldı. Türk misafirlerin yanı sıra Monaco Başbakanı Michel Roger, İtalyan markiz Roberta Gilardi De Sestito ile Monaco Hükümeti’nden Michel Bouquier de kutlamaya konuk oldu. Monaco ve Türk Milli Marşları’nın söylenmesi ile başlayan kutlamada Atatürk hakkında kısa bir film gösterimi de yapıldı. Gece Tango gösterileri ve DJ Gaydar Mırcık’ın müzikleri eşliğinde devam etti. Gecenin finalinde ise 10. Yıl Marşı eşliğinde pasta kesildi.

Haberin Devamı

Melda’nın “Anlar”ı

Melda Kamhi Kosif, “Anlar” adlı ilk kişisel sergisini önceki akşam The Sofa Hotel’de açtı. Sergiye cemiyet hayatının ünlü isimleri büyük ilgi gösterdi.

İşadamı Jefi Kamhi’nin kızı Melda Kamhi Kosif’in “Anlar” adlı ilk kişisel sergisi önceki akşam The Sofa Hotel’de sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Kosif’i bu heyecanlı gününde ailesinin yanı sıra Erol Aksoy, Siren Ertan, Sinem-Ralf Tezman, Nurettin Hasman, Buket Taşdelen, Hande-Erdinç Acar, Hande-Mehmet Gamgam, Didem-İzzet Antebi gibi tanınmış isimler de yalnız bırakmadı. 1 Kasım tarihine kadar The Sofa Hotel’de açık kalacak sergide, Kosif’in karışık teknikle boyutlandırılmış yağlı boya portreleri, heykel ve video çalışmaları yer alacak.

Kardeş hatrına

Banu Zorlu, kardeşi Ayhan Zorlu ve ortağı Caner Uncuoğlu’nun işlettiği Nişantaşı’ndaki Scotch Club’da sahneye çıktı. Mini konserde Zorlu sevilen şarkılarını söyledi.

Yazarın Tüm Yazıları