Modaya uydu 35 kilo verdi

İş dünyasındaki mide ameliyatıyla zayıflama modasına Dinçer Azaphan da uydu. İşadamı, geçirdiği operasyonun ardından 35 kilo verdi.

Haberin Devamı

Modaya uydu 35 kilo verdi

İş dünyasının fazla kilolarından muzdarip patronlarının spor ve diyetle zayıflayamayınca çareyi mide küçültme ameliyatlarında bulduğunu daha önce yazmıştım. Koç Holding’in patronu Mustafa Koç, Uludağ Gazoz’un patronu Levent Kızıl ve Erdinç Acar’ın da aralarında olduğu isimler, bıçak altına yatıp tüp mide ameliyatı geçirerek zayıflamıştı.

Modaya uydu 35 kilo verdi

Yeşilyurt Spor Kulübü Başkanı olan eski milli güreşçi Necmettin Karabacak’tan sonra şimdi de Tunç Petrol’ün sahibi Dinçer Azaphan mide ameliyatı geçirmiş. Yaşadığı aşklarla da sık sık adından söz ettiren Azaphan, operasyon sonrası tam 35 kilo vermiş. Görenlerin tanımakta güçlük çektiği işadamı, kısa süre önce gardırobunu da baştan aşağı yenilemiş.

Haberin Devamı

Modaya uydu 35 kilo verdi
Sırma Grup’un ortaklarından eski milli güreşçi Necmettin Karabacak, profesyonel spor hayatından iş dünyasına geçiş yaptıktan sonra hızla kilo almış ve zayıflamak için mide ameliyatı geçirmişti.

Modaya uydu 35 kilo verdi

Barbie İstanbul’da

14 Ağustos’ta birçok ülkede gösterime girecek olan “Barbie Prenses ve Rockstar” filmi, vizyondan önce İstanbul’da sinemaseverlerle buluşuyor. Prenses Azra’yı Farah Zeynep Abdullah’ın seslendirdiği film, bu akşam Ortaköy Feriye Lokantaları ve Sineması’nda gösterilecek. Ünlü anneler ile çocukları, Boğaz’da sinema keyfi yapacak.

New York eğlencesi

Ulus’taki Sunset Grill Bar, ünlü DJ’lere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Barış Tansever, 12 ve 14 Ağustos akşamları Sunset’te New York eğlence hayatının önemli merkezlerinden The Top of the Standard ve Boom Boom Room’un resident DJ’i Blu Jemz’i ağırlayacak. Blu Jemz, müzikleriyle New York gece hayatını İstanbul’a taşıyacak.

Modaya uydu 35 kilo verdi

Haberin Devamı

17. yaz daveti

Fulya-Eşref Cerrahoğlu çifti, Bodrum’daki geleneksel yaz davetlerinin 17’ncisini gerçekleştirdi.

Deniz ve kara yoluyla gelen misafirlerini evinin kapısında karşılayan Eşref Cerrahoğlu, dostlarına teşekkür etti. Rahmi Koç’un onur konuğu olarak katıldığı davette Meral-Vural Gökçaylı ile Belma Simavi de Eşref-Fulya Cerrahoğlu çiftini yalnız bırakmadı.

Modaya uydu 35 kilo verdi

Yeni yaşa ifte pasta

Thanx.Co’nun sahibi Zeynep Ilıcalı, yeni yaşını Bodrum’da kutladı. Yalıkavak’taki Agency Bistro&Lounge’da düzenlenen partide Ilıcalı’yı dostları da yalnız bırakmadı. Cemiyet hayatının ünlü isimlerinin katıldığı partide iki pasta kesildi.

Yazarın Tüm Yazıları