Mankenleri aratmadılar

İş ve sanat dünyasının ünlüleri, mankenlerin pabucunu dama attı. Neslişah Alkoçlar çocuklar için objektife poz verirken, Turgay Kıran, Arzu Kunt, Ünsal Sert ve Sibel İlkiz de arkadaş hatrına modellik yaptı.

Haberin Devamı

Patronlar Damat’lık giydi

Erkek giyim markası Damat Tween, Nişantaşı’nda mağaza açtı. Valikonağı Caddesi’nden Abdi İpekçi Caddesi’ndeki yeni adresine taşınan mağaza, önceki gün hizmete girdi.
Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu’nun ev sahipliği yaptığı açılışta markanın 2016 İlkbahar/Yaz koleksiyonu tanıtıldı. İş dünyasının patronları da markanın kıyafetleriyle objektiflere poz verdi.

 

Organik gözlük

EmréNewyork adlı çanta markası ile adından söz ettiren ressam Emre Ertürk, şimdi de organik gözlük tasarladı. Ertürk, yıllardır tablolarında kullandığı göz motiflerinden ilham alarak tasarladığı “Golden Age” adlı koleksiyonu Karaköy’deki Madeo’da tanıttı.
Tanıtımda eski Türkiye güzeli Özlem Kaymaz’ın yanı sıra aralarında Alegra Levi, Arzu Kunt ve Sibel İlkiz’in de olduğu ünlü isimlerin mankenlik yaptı. Defilede göz şeklinde modellerin yanı sıra, 1960 ve 1970’lerin modası olan retro tasarımlar büyük beğeni gördü.

Haberin Devamı

Çocuklar için poz verdiler

Neslişah Alkoçlar ile Başak Dizer, Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı (Koruncuk) için tasarlanan tişörtler ile objektif karşısına geçip modellik yaptı. Moda Tutkusu’nun tasarladığı ve gelirinin bir kısmının Koruncuk Vakfı’na bağışlanmak üzere, Love my Body mağazalarında satılacak olan tişörtler, Fenix Etiler’de tanıtıldı.

15 dakikada fit vücut

Mövenpick Hotel Istanbul, haftada iki gün, sadece 15 dakikada kasları kuvvetlendirip, fit bir vücut elde etmeyi vaat eden FitFast’i Türkiye’ye getirdi. Yeni nesil bir spor deneyimi olan FitFast programı, kişiye özel kıyafetiyle yorucu ve uzun egzersizlere mecbur kalmadan, kuvvet ve kardiyo antrenmanını özel eğitmenler eşliğinde yapma imkanı sunuyor.


Efsanelerle
yaza merhaba

22’nci yılını kutlayan Ulus’taki Sunset Grill&Bar, bugün ünlü DJ’lere ev sahipliği yapıyor. Tarık Koray, Aydın Katırcıoğlu, Murat Tokuz, Can Hatipoğlu, Mert Levent, Doğuş Çabakçor, Memo Garan ve Yakuza’nın performans sergileyeceği Sunset’teki Yaza Merhaba Partisi’nde sabaha kadar dans var.

Yazarın Tüm Yazıları