Maldivler’de hem iş hem tatil

İş ve sanat dünyasının ünlü isimleri soluğu Maldivler’de aldı. 10 yıl sonra yeniden flört etmeye başlayan Deniz Akkaya ve Murat Varol, Maldivler’de ön balayı yaparken, Mahsun Kırmızıgül de yeni filmi için kampa girdi.

Haberin Devamı

Geçen hafta Hint Okyanusu’nda Balayı Adası olarak ünlenen Maldivler’deydim. İbrahim Nasır Havaalanı’nda karşılaştığım Deniz Akkaya ve Murat Varol, bu ayki tatil adreslerinin Maldivler olduğunu söyledi. 10 yıl sonra yeniden flört etmeye başlayan ve her ay başka bir şehirde tatil yapan sevgililer, Maldivler’in en popüler adalarından Jumeirah Vittaveli’de aşk tazeledi.

Çocuklarını görüntüledi

Sıcak iklimi ile yılın her ayı tatilcileri ağırlayan Maldivler, balayı çiftlerinin yanı sıra ailelerin de tercihi oldu. İç mimarlık yapan ve İstanbul’daki yoğun iş temposundan uzaklaşmak isteyen Alara Koçibey de soluğu Maldivler’de aldı. Cem Uzan ile olan evliliğinden olan çocukları Renç ve Paris ile tatil yapan Koçibey, Maldivler’in muhteşem doğasını fotoğraflayarak Instagram’ında yayınladı.

Haberin Devamı

Yeni senaryo için Maldivler’e gitti

Yıllar önce “Sarı Sarı” isimli şarkısına Maldivler’de klip çeken Mahsun Kırmızıgül de geçen hafta Maldivler’deydi. Yönetmenliğini üstlendiği “Mucize” filmiyle gişede büyük başarı yakalayan Kırmızıgül, yeni filminin senaryosunu yazmak için Maldiv Adaları’na kamp kurmuş.

İkinci balayı

Evlilikleri boyunca her ay sürpriz seyahatler hazırlayan işadamı Dikran Masis, eşi Yasemin Masis’le Maldivler’e gitti. Balayı çiftlerinin vazgeçilmez tatil adresi olan Maldivler’de ikinci balayına çıkan Dikran-Yasemin Masis, deniz, kum ve güneşin tadını çıkardı. Four Seasons Otel’de konaklayan çift, bembeyaz kumsalları, denizin içine uzanan egzotik ağaçlarıyla ünlü Maldivler’de günbatımında yaşadıkları romantik anları sosyal medyada paylaştı.

Yazarın Tüm Yazıları