Paylaş
Akademisyen, gurme ve yemek yazarlarının yanı sıra iş, sanat ve medya dünyasının tanınmış isimlerinden kurulu jüri tarafından belirlenen 2014’ün en iyi 10 et ve balık adresi, Hilton Otel Bosphorus’ta düzenlenen törenle ödüllendirildi.
Doğan Burda İcra Kurulu Başkanı Mehmet Y. Yılmaz ile Yayın Direktörü Ferit Özkaşıkcı’nın ev sahipliği yaptığı törene, iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı.
2014 Beef & Fish Restaurant Awards’ta balık kategorisinin birincisi, Kıyı Restoran oldu. Mekânın sahibi Yorgi Sabuncu’ya ödülünü Doğan Holding CEO’su Yahya Üzdiyen verdi. Karaköy Balıkçısı’nın ikinci olduğu kategoride üçüncülük ödülünü ise Kahraman kazandı.
Et kategorisinde birinci, Beyti oldu. İkincilik ödülü Günaydın Restoran’a, üçüncülük ödülü de Develi’ye gitti.
Günaydın’ın kurucusu Cüneyt Asan, ödülünü takdim eden ünlü gurme Mehmet Yaşin’in elini öptü.
İŞTE EN İYİ 10
ET
1. Beyti
2. Günaydın
3. Develi
4. İmam Çağdaş (Gaziantep)
5. Yüzevler
6. Hamdi
7. Nusret
8. Köşebaşı
9. 7 Mehmet (Antalya)
10. Dükkan
BALIK
1. Kıyı
2. Karaköy Balıkçısı
3. Kahraman
4. Trilye (Ankara)
5. İskele, Rumelihisarı
6. Park Fora
7. Lacivert
8. Deniz Restoran (İzmir)
9. Bebek Balıkçısı
10. By Nihat (Cunda)
Hakan Özkaraman - Mehmet Y. Yılmaz - Atılgan Gümüş
Cüneyt Asan, ödülünü alırken Mehmet Yaşin’in elini öptü.
Ali Zafer-Nedret Taciroğlu
Feryal Gülman
Vural - Meral Gökçaylı
Alegra Levi - Ayşegül Kayabay - Emel Sözer
Tören, Brezilya’dan gelen sambacıların danslarıyla renklendi.
Paylaş