KOÇ’UN 20 YILLIK HAYALLERİ

Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi M. Koç’un adını taşıyan Hasköy’deki Rahmi M. Koç Müzesi, 20’nci yılını “Hayallerle Dolu Küçük Evler” adlı sergiyle kutluyor.

Haberin Devamı

Sergi, Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç’un ev sahipliği yaptığı bir davetle ziyarete açıldı. Açılışa iş, sanat, moda ve siyaset dünyasının ünlü isimleri katıldı. Rahmi M. Koç Müzesi’nin 20’nci yılı için özel olarak hazırlanan sergide Koç’un İngiltere, Almanya, Fransa ve Amerika’dan topladığı antika bebek evleri sergilendi.

“Hayallerle Dolu Küçük Evler” sergisini 16 Haziran 2015’e kadar Rahmi M. Koç Müzesi’nde görebilirsiniz.


Laila’dan sonra Hairvana

Laila adlı eğlence merkezi ile İstanbul gecelerinin adını Avrupa’ya duyuran Öztek Ailesi, Nişantaşı’nda güzellik merkezi açtı. Doğukan Öztek ve Arzu Öztek’in sahibi olduğu Hairvana, iş, sanat, moda ve siyaset dünyasından ünlü isimlerin katılımıyla Nişantaşı-Abdi İpekçi Caddesi’nde hizmete girdi. Güzelliğine önem veren kadınların yanı sıra erkeklere de hizmet veren Hairvana’nın tecrübeli ekibi, açılışta yeni saç ve makyaj trendleri hakkında bilgiler verdi.

Haberin Devamı


Geç kalanlara fırça çekti

Klasik müziği olimpiyat statlarına taşıyan André Rieu, İstanbul’daki ikinci konserini Ataşehir Fenerbahçe Ülker Sport Arena’da verdi. Akşam 21.00’de sahneye çıkan Rieu, konsere geç kalanları görüntülerini barkovizyona yansıtarak cezalandırdı.


Deniz yok ünlü çok

Ataşehir’deki
Beluga Balık Restoran, ünlülerin uğrak adresi oldu. İşadamı Misel İpekoğlu’nun “2012’de kızlarım için açmıştım, iş başa düştü” diyerek başına geçtiği mekân, Türkiye’nin her noktasından canlı olarak getirdiği balık çeşitleriyle biliniyor.


Yazarın Tüm Yazıları