Paylaş
Cüneyt Asan’ın yetiştirdiği Nusret Gökçe, kendi adını marka yaparak Etiler’de bir et lokantası açmıştı. Her ne kadar Doğuş Grubu çatısı altında buluşsalar da usta ile çırak arasındaki rekabet tüm hızıyla devam ediyor. Üstelik yurtdışında! Tuz serpme hareketi tüm dünyada fenomen haline gelen Nusret Gökçe’den sonra Cüneyt Asan da Dubai’de şube açtı ve kısa sürede adından söz ettirmeye başladı.
DUBAİ EMİRİ’Nİ AĞIRLADI
Dubai Mall’da açtığı Günaydın Steakhouse ile kısa sürede ülkede ünlenen Cüneyt Asan, önceki gün Dubai Emiri’ni ağırladı. Türk mutfağına ait kebapları çok sevdiklerini söyleyen Dubai Emiri Şeyh Muhammed bin Raşid El Maktum ve oğlu Fazza’ya özel ilgi gösteren Cüneyt Asan, Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek için çalıştıklarını söyledi.
I Love Hardal
Cumhuriyetköy’deki Kozanoğlu Çiftliği’nde organik tarım yapan ‘Hanımağa’ lakaplı Neslihan Kozanoğlu, Mar Group bünyesindeki Hardal Nişantaşı’nda “bahara merhaba” daveti verdi. Mar Group Genel Müdürü Cihan Çobanoğlu’nun ev sahipliği yaptığı yemekte iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimleri hep bir ağızdan “I love Hardal” (Hardal’ı seviyorum) diyerek hatıra fotoğrafı çektirdi. Mekanın yenilenen menüsünden lezzetlerin ikram edildiği yemekte Kozanoğlu’nun özel formülü olan detoks etkili organik içecekler de sunuldu.
Çifte kutlama
Sanat danışmanı Gül Ergi, doğum gününde çifte kutlama yaptı. Ergi, arkadaşlarının organize ettiği sürpriz organizasyonla Etiler The Galliard Restoran’da pasta kesti. İnci Gazioğlu, Zahide Yetiş ve Neşe Sert gibi tanınmış isimlerin katıldığı partide 8 Mart Dünya Kadınlar Günü de şampanya patlatılarak kutlandı.
Paylaş