Çevreci kadınlar yemekte buluştu

TEMA-K Gönüllüleri, TEMA Vakfı’na destek sağlamak için önceki gün İzaka Restoran’da öğle yemeği düzenledi. Esra Öztürk, Figen Kıral ve Sedef Mercan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen yemeğe 150 kadın üye katıldı.

Haberin Devamı

Türkiye Çöl Olmasın sloganı ile kurulan TEMA Vakfı’nın çalışmalarına destek sağlamak üzere cemiyet hayatının ünlü isimlerinin oluşturduğu Kaynak Çalışma Grubu (TEMA-K), önceki gün öğle yemeğinde bir araya geldi. CVK Park Bosphorus’un teras katında yer alan İzaka Restoran’da düzenlenen yemeğe TEMA-K üyelerinden Esra Öztürk, Figen Kıral ve Sedef Mercan ev sahipliği yaptı. 150 kadın üyenin katıldığı yardım organizasyonunun sürpriz konuğu yazar Aret Vartanyan oldu. Açılış konuşmasını yapan Esra Öztürk’ün ardından genç yazar konuklarla sohbet etti. Yemekten elde edilen gelir, TEMA Vakfı’na bağışlandı.

Çevreci kadınlar  yemekte buluştu

Haberin Devamı

Murat’ın ışığı yeterü

Makyaj uzman Alp Kavasoğlu, Beauty Break Hair&Make Up adlı salonunu Levent Dedeman Otel’de açtı. Açılışa Merve Boluğur da katıldı. Oyuncu, “Reklam filminde rol alacak eşiniz Murat Dalkılıç’a tüyo verdiniz mi” sorusunu “Murat’ın böyle bir şeye ihtiyacı yok. Oyunculuk mezunu zaten. Ayrıca onun kendi ışığı her şeye yeter” diye yanıtladı. 

Çevreci kadınlar  yemekte buluştu

Son prova

12 Nisan’da Raffles Hotel’de bir yardım konseri düzenleyecek olan Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği üyeleri son provalarını yaptı. Rahman Altın’ın stüdyosunda gerçekleşen provaya dernek üyeleri Monik İpekel, Elif Gönlüm, Işıl Reçber, Neşe Gönül, Elif Eren ve Melisa Mutlu katıldı. Ünlü isimler, 20 çocukla şarkılar söyledi. 

Çevreci kadınlar  yemekte buluştu

12. Gece Bursa’da

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları “12. Gece” adlı oyununu Bursa 5. Nilüfer Tiyatro Festivali’nde seyirciyle buluşturuyor. William Shakespeare’in yazdığı Zeynep Avcı’nın çevirisini yaptığı, Serdar Biliş’in yönettiği oyun, 17 ve 18 Nisan tarihlerinde Nazım Hikmet Sahnesi’nde saat 20.30’da sahnelenecek.

Haberin Devamı

Çevreci kadınlar  yemekte buluştu

Beyaz koleksiyon

Tasarımcı Özem Keskin, Aden adını verdiği yeni koleksiyonunu önceki gün tanıttı. La Petite Maison’da gerçekleşen davete Eda Kosif, Berrin Okçu, Sinem Ayan ve Sitare Akdilek gibi ünlü isimler katıldı.

Çevreci kadınlar  yemekte buluştu

Keskin’in lavanta bahçelerinden ilham alarak hazırladığı, beyaz rengin hakim olduğu 25 parçalık koleksiyonu davetlilerden tam not aldı.

Çevreci kadınlar  yemekte buluştu

Karma sergi

Banu Birkan ile Sevil Dolmacı’nın birlikte kurduğu Art Base Project’in yeni sergisi “A Remix of the Local”, sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Nişantaşı Overthose’da yapılan serginin açılışına iş, sanat ve cemiyet hayatının tanınmış isimleri katıldı. Resim, heykel, fotoğraf, video gibi farklı disiplinlerde eserlerden oluşan sergi, 25 Mayıs tarihine kadar açık olacak.

Haberin Devamı

Çevreci kadınlar  yemekte buluştu

İtalyanlar Kalamış’ta

İtalya-Capri Palace Hotel&Spa’nın Michelin yıldızlı restoranı olan, Türkiye’de de D-Hotel Maris ve Bodrum Cennet Koyu’nda misafirlerini ağırlayan Il Riccio Restaurant, Da Mario ile yaptığı işbirliğiyle özel lezzetlerini İstanbul’a taşıyor. Il Riccio’nun şefleri tarafından hazırlanan özel menü, 1-9 Nisan arasında Da Mario Kalamış’ta misafirlere sunulacak.

 Çevreci kadınlar  yemekte buluştu

Yazarın Tüm Yazıları