Bozcaada’da aşka koşmuşlar

Boyner Holding’in patronu Cem Boyner’in ikiz kızlarından Elif Boyner, işadamı Önder Öztarhan ile sürpriz bir aşka yelken açmıştı. İlk kez geçtiğimiz ay Bodrum’da görüntülenen sevgililerin aşkı, Bozcaada koşusunda başlamış.

Haberin Devamı

Bozcaada’da aşka koşmuşlar

Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner’in Bilgün Sazak’tan olan ikiz kızlarından Elif Boyner, geçtiğimiz ay Bodrum’da Önder Öztarhan ile görüntülenmişti. Gümüşlük’teki Mimoza Restaurant’ta baş başa kahvaltı yapan ve ardından tekneleri ile denize açılan sevgililer birkaç gün sonra da Şebnem Ferah’ın Harbiye Açıkhava’daki konserini izlemeye gitmişti.
Ancak kulağıma gelenlere göre herkesin yaz aşkı yaşadıklarını düşündüğü sevgilileri meğer spor aşkı yakınlaştırmış. Ayşe Boyner, 16 Mayıs’ta Bozcaada’da gerçekleşen ‘6. New Balance Bozcaada Yarı Maratonu ve 10K Koşusu’nda yarışmış. Vepa Group Yönetim Kurulu Başkanı Önder Öztarhan’ın hem yarıştığı hem de ev sahipliği yaptığı koşuda 10 bin metre koşuyu tamamlayan Elif Boyner’e madalya takmış.
Elif Boyner madalya sevinci sırasında sarmaş dolaş poz verdiği Önder Öztarhan’la mutluluğunu paylaşırken, spor aşkı da gerçek aşka dönüşmüş.

Haberin Devamı

 Bozcaada’da aşka koşmuşlar

Bodrum ve Marmaris’te tatil yapan Önder Öztarhan ile Elif Boyner önceki gün İstanbul’a döndü. Yeşilköy Atatürk Havalimanı’nda görüntülenen sevgililer bavullarını beklerken aşka gelip öpüştü.

 

Armatore 

İşadamı Emir Kunt, denize ve tekneye olan tutkusu nedeniyle yazar olmuş ve “Beyaz Türk Yatçıları” ismiyle bir kitap yazmıştı. Yazarlığı seven Kunt ikinci kitabını çıkardı. Kunt, “Armatore” adlı ikinci kitabında da özgün dili ve ironik üslubuyla tekneciliği ve yatçılık kültürünü anlatmış.

 

Şimdi reklamlar

Bozcaada’da aşka koşmuşlar

Arzu Sabancı, Türkiye distribütörü olduğu dünyaca ünlü kadın giyim markası Pinko için tasarımcılığa soyunmuş ve geçtiğimiz yıl kendi adını taşıyan Pinko by Arzu Sabancı etiketli koleksiyona imza atmıştı. Tasarımları çok beğenilen ve Pinko için hazırladığı 2016 İlkbahar-Yaz koleksiyonunu geçtiğimiz aylarda Roma’da tanıtan Arzu Sabancı, adeta işi ile yatıp kalkıyor. Yunan Adaları’nda tatil yapan Arzu Sabancı, Milos Island’da çektiği ve Instagram hesabına yüklediği manzara fotoğrafında kendi reklamını yaptı. Pinko by Arzu Sabancı koleksiyonundan bir kıyafetle poz veren Sabancı, “Bu resimde ürün yerleştirme vardır” notunu düşerek reklamın iyisi kötüsü olmaz dedirtti.

 

Haberin Devamı

Bodrum’da Maldiv keyfi

Spor yorumcusu Oğuz Çetin, önceki gün eşi Melike Hanım’la Atatürk Havalimanı’nda objektife takıldı. Eşi ile Fransa’dan dönen Çetin, taksiyle evinin yolunu tuttu. Bavulların yerleştirilmesi sırasında taksi şoförüne yardım eden Çetin’in mütevazı hareketi dikkat çekti. ◊ Sayit DURMAZ

 

 

 

 

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları