Bize her gün Sevgililer Günü

Özel günleri önceden kutlamak moda oldu. “Bize her gün Sevgililer Günü” diyen iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri de 14 Şubat Sevgililer Günü için şimdiden kolları sıvadı, mutfağa girip aşk kurabiyeleri pişirdi.

Haberin Devamı

İş ve sanat dünyasının ünlü çiftleri, “Arçelik’le Mucize Lezzetler” etkinliği kapsamında Doors Akademi’de hünerlerini sergiledi. Alman şef Jurgen Stumpfeldt’in tatlı süsleme teknikleri ve püf noktalarını
paylaştığı etkinlikte, “aşk kurabiyeleri” pişirildi.
Pınar Eczacıbaşı, Arzu-Mehmet Kunt, Gülden-Galip Bilgin, Gülbin-Erkan Simitçioğlu, Canan Gürsel- Koray Erkaya ve Melis-Burak Hatipoğlu’nun önlük giyip poz verdiği organizasyonda Özge Argüder Sander’in doğum günü de kutlandı.

Ev modası

Dünyaca ünlü mobilya, aydınlatma ve ev aksesuvarları markalarını İstanbul’a taşıyan Diseño, Diesel markasının iç mekânlar için tasarladığı “Living with Diesel”in yeni koleksiyonunu Addresİstanbul’daki mağazasında tanıttı. NYG Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Gülen’in ev sahipliğinde gerçekleşen tanıtıma Moroso COO’su Christian Tomadini’nin yanı sıra Şebnem-Celal Çapa ve Gülden Yılmaz gibi tanınmış simalar da katıldı.

Haberin Devamı

Listelerde 1 numara

İstanbul’un yeme, içme ve eğlence hayatının popüler adreslerinden Sortie, sevilen dans müziklerini “Sortie Bosphorus-3” albümünde bir araya getirdi. DJ Doruk Can tarafından hazırlanan albüm, müzik marketlerdeki yerini aldı. Dünyaca ünlü isimlerin şarkılarının yer aldığı albüm, satış listelerinde zirveye oturdu.

Alice Russell Babylon’da

Soul, funk ve cazın güçlü sesi Alice Russell, bu akşam Asmalımescit’teki Babylon’da sahne alıyor. The Quantic Soul Orchestra’nın vokalisti olarak ismini duyuran Russell, nefes kesen sesi ve performansıyla müzik ve dans tutkunlarının karşısına çıkacak.

Gazino Geceleri başlıyor

Geçtiğimiz yıl İstanbul eğlence hayatına yeni bir soluk getiren KüçükÇiftlik Park’ın zaman makinesi niteliğindeki özel projesi “Gazino Geceleri”, yeniden başlıyor. 30 yıl öncenin eğlencesini yaşatan etkinlikte bu akşam Selami Şahin, Öykü Gürman ve Anason Orkestrası sahne alacak. Bu özel gecede yerinizi almak için acele edin!

Mum ışığında aşk masajı

14 Şubat’ta büyüleyici bir gün yaşamak isteyenleri Swissotel The Bosphorus İstanbul’da çok özel programlar bekliyor. Sevgilinizle birlikte Pürovel Spa&Sport’ta mum ışığı eşliğinde rahatlatıcı bir aromaterapi banyosu yapabilir, ardından uzman ellerde canlandırıcı bir bakımla yenilenebilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları