Bahar havası

Ramazan ayı ve Türkiye-Rusya arasındaki kriz nedeniyle Bodrum’da 2016 yazı sönük başladı. Umudunu yitirmeyen Bodrum işletmecilerin yüzü, bayram ve Rusya ile krizin aşılmasıyla gülmeye başladı. İşte “bahar havası” yaşanan Bodrum’da son durum...

Haberin Devamı

Sezona “merhaba” dedi

Dünyanın en popüler beach club’ı Nikki Beach, Bodrum’da sezona merhaba dedi.
Yurtdışı ve Türkiye’de pek çok tanınmış otelin genel müdürlüğünü yapan Murat Deniz’in yönetiminde sezona hazırlanan Nikki Beach Resort Spa ilk misafirlerini kabul etmeye başladı.
Ülkemizdeki yaşanan terör olayları sebebiyle ilk White Party organizasyonlarını ertelediklerini belirten Deniz, sloganlarının ‘Her sabah hayatı kutlamak için uyanın’ olduğunu belirtti.
Özel yüzme havuzlu geniş süitleri, 7 yatak odalı villaları, farklı tarzlarda toplam 72 odasıyla hizmet verdiklerini söyleyen Deniz ilk White Party’nin temmuz ayı sonunda yapılacağını açıkladı.

 

Turizm hız kazandı

Türkbükü’nde hizmet veren Kuum Otel’in işletmecisi Ersin Süzer, bayramın gelişi ve Rusya krizinin aşılmasıyla sezonun hareketlendiğini belirtti. Süzer, “Kapılarımızı mayıs ayının 15’inde açtık, ekim ayına kadar da hizmet vermeye devam edeceğiz.
Bu yıl Ramazan ayının sezon başına gelmesi ve okulların geç kapanması sezon açılışını biraz geriye itmiş olsa da bayram tatili turizme hız kazandırdı.
Spa alanımız Türkiye’deki en büyük otellerle yarışacak düzeyde. Müşterilerimiz burada spor alışkanlıklarından uzak kalmama şansı yakalıyor” dedi.

 

Haberin Devamı

Rus pazarı umutlandırdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya Devlet Başkanlığı Sarayı Kremlin’den yapılan açıklamada, Rus turistlere yönelik Türkiye kısıtlamasının kaldırılacağı ifade edildi. Bu gelişmenin ardından Jolly Tour’un sahibi Sinan Vardar, Thor Otel’in sahibi Abdullah Heyecan ve genel müdürü Rıfkı Agalar ile toplantı yaptı. Vardar, Rus pazarından umutlu olduklarını belirtti.


İşler arttı

Bodrum 5 Oda Otel’in işletmecisi Ali Sayar, sahilde yürürken objektife takıldı. Gece DJ’lik de yapan Sayar, bayramın gelmesiyle işlerin yoğunlaştığını, erken saatte işbaşı yaptığını söyledi.

 

Beach parti

Haberin Devamı

Gökhan Çarmıklı sahibi olduğu 7800 Çeşme’de dostları için özel bir parti düzenledi.

İşadamı Gökhan Çarmıklı’nın sahibi olduğu 7800 Çeşme, önceki gün renkli bir beach partisine ev sahipliği yaptı. Çarmıklı’nın ev sahipliğinde otelin beach’inde düzenlenen partiye iş, sanat ve cemiyet hayatının ünlü isimleri katıldı. Akşam saatlerinde yemekle başlayan davet DJ müzikleri eşliğinde devam etti. 

 

Torunlarına kavuştu

Fenerbahçe Spor Kulübü eski başkanlarından Metin Aşık, bayram tatili için Bodrum’a geldi. Önceki gün 5 Oda Otel’de oğlu Murat Aşık, torunları Alya ve Masal ile hasret gideren Metin Aşık, bayramı ailesiyle geçireceği için çok mutlu olduğunu söyledi.

 

Haberin Devamı

Bayramlık eğlence

Berksan’ın sahibi olduğu Çilek Beach Club, bayram için konuklarına özel bir eğlence hazırladı. Mekanda bayramın birinci günü Arto ve Pascal Nouma, DJ kabininde olacak. İkinci günü Berksan ve müzisyen kardeşi Turaç Berkay Özer, üçüncü gün ise Ozan Doğulu çaldıkları şarkılarla konuklara unutulmaz bir eğlence yaşatacak.

 

İşletmeci oldu

Bodrum Türkbükü’nün popüler mekanlarından Ship A-Hoy el değiştirdi. Mekanın işletmeciliğini sunucu Tanem Sivar ve annesi Ayşegül Özbudun yapacak. Önceki gün yenilenen mekanın açılışını yapan anne kız, “Mekanın eski konseptini devam ettirmeyeceğiz. Daha çok restoran ve beach ile konuşulmayı arzu ediyoruz” dedi. Açılışa Sivar’ın kayınvalidesi Bozburun Yat Kulübü’nün patroniçesi Zeynep Dirvana da katıldı.

 

Haberin Devamı

Yakında ekranda

 

Gül Ergi, tatilini Bodrum’da geçiriyor. Önceki gün Casa Costa Otel’in iskelesinde mekanın sahipleri Refika Güvensoy ve Işıl Güvensoy ile görüntülenen Gül Ergi, yeni sezonda ekranda olacağını söyledi. Ergi, sosyetik ev hanımlarının yaşamlarının yansıtılacağı televizyon programında yer alacağı için heyecanlı olduğunu belirtti.

 

Avdan masaya

Bodrum Çökertme Koyu’ndaki İhtiyar Balıkçı adlı restoran misafirlerini ağırlamaya başladı. Oğuzhan Turguttekin’in işlettiği mekanın müdavimleri arasında pek çok tanınmış isim bulunuyor.

 

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları