Avusturya’nın ünlü oteline Atıl imzası

Dünyaca ünlü isimleri giydiren moda tasarımcısı Atıl Kutoğlu, şimdi de Viyana’nın en kült otellerinden Altstadt Vienna’nın odalarına imzasını attı.

Haberin Devamı

 Avusturya’nın en yüksek devlet nişanı olan ‘Goldenes Ehrenkreuz’a layık görülen modacı Atıl Kutoğlu, Trip Advisor tarafından “Avusturya’nın en iyi oteli” seçilen Viyana’daki Altstadt Vienna’nın yeni süit odalarını tasarladı.
Kutoğlu’nun rengarenk etnik desenlerle tasarladığı odaların kapıları, geçtiğimiz hafta sonu Altstadt Vienna’nın sahibi Otto Wiesenthal ve kızı Saskia’nın verdiği bir davetle açıldı. En beğenilen oda, Atıl Kutoğlu’nun orijinal İznik çinileri ve Türkiye’de özel olarak dokuttuğu kumaşlarla dekore ettiği 23 no’lu süit oldu.
AVRUPA JET-SET’İ KATILDI
Kutoğlu’nun “Resort 2017” adlı koleksiyonunun da sergilendiği davete Avusturya Prensesi Camilla von Habsburg, Prens Hubertus von Hohenlohe ve Fashion TV’nin sahibi Michel Adam’in eşi Maria Lisowski’nin de aralarında olduğu Avrupa jet-set’inden çok sayıda isim katıldı. Ünlü isimler, davette yine Kutoğlu’nun tasarımı olan elbiseler giymeyi tercih etti.
Viyana’nın efsane Belediye Başkanı Helmut Zilk’in eşi, Avusturyalı ünlü ses ve sahne yıldızı Dagmar Koller, davette Atıl Kutoğlu’nu tebrik etti. Otto Wiesenthal da Kutoğlu’yla yaptıkları işbirliğinden büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Haberin Devamı

Avusturya’nın ünlü oteline Atıl imzası

Çok şahitli düğün

Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı’nın kızı Susanne Aşçı, Samsunlu işadamı Ahmet Derebey’in oğlu Sefa Derebey’le evlendi. Çırağan Sarayı’nda düzenlenen, iş, sanat ve siyaset dünyasından isimlerin katıldığı düğünde çiftin nikâh şahitliğini Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Samsun Valisi İbrahim Şahin, Ahmet Çalık, Mustafa Erdoğan ve THY Yönetim Kurulu Başkanı M. İlker Aycı yaptı. ENBE Orkestrası ve Ajda Pekkan’ın şarkılarıyla renk kattığı düğünün ardından genç çift, balayı için Bali’ye gitti.

Avusturya’nın ünlü oteline Atıl imzası

Haberin Devamı

Kaynar’a Beşiktaş pastası

İstanbul’un en popüler yeme, içme ve eğlence adreslerini bünyesinde barındıran Eksen Grup’un ortaklarından Varol Kaynar, 55’inci yaşını Kuruçeşme’deki Sortie’de kutladı. BJK kongre üyesi olan Erol Kaynar, kardeşi için Beşiktaş forması şeklinde bir pasta hazırlattı. Varol Kaynar, pastanın üzerindeki mumları oğlu Emre Kaynar’la birlikte söndürdü.

Avusturya’nın ünlü oteline Atıl imzası

Yazarın Tüm Yazıları