Eski aşklar geri mi geliyor?

Geçmişteki ilişki meseleleri tekrar gündeme oturabilir. Bu dönem ilişkilerde daha fazla drama, ego çatışmaları veya dikkat çekme ihtiyacı olabilir

Haberin Devamı

Eski aşklar geri mi geliyor
Venüs 23 Temmuz itibariyle Aslan burcunda, 5 Eylül’e kadar devam edecek geri hareketine başlıyor. Öncelikle Venüs; aşkla, sevgiyle, değer duygusuyla, mutlulukla, güzellik ve estetikle ilgili konularla ve maddi durumlarla ilgilidir. Venüs’ün geri hareketi sürecinde temsil ettiği konularda gecikmeler, stres, aksaklıklar, geçmişe dönük konular gündeme gelebilir.

Ayrıca da Aslan burcu gibi, gösterişi, ön planda olmayı, organize etmeyi, paylaşmayı, eğlenceyi, sahneyi, parlamayı temsil eden bir burçta geri gidecek. Peki, bu geri gidiş sürecinde nelere dikkat etmeliyiz; birlikte göz atalım.

Venüs retrosunda romantik ilişkilerde zorluklar ortaya çıkabilir. Geçmişten gelen ilişki meseleleri veya eski sevgililerle ilgili konular tekrar gündeme gelebilir. Bu dönemde ilişkilerde daha fazla drama, ego çatışmaları veya dikkat çekme ihtiyacı olabilir.

Haberin Devamı

İletişimde bazı zorluklar çıkabilir. Kendini ifade etme ve anlaşılma konusunda güçlükler yaşanabilir. İletişim kanallarının açık tutulması ve anlayışlı bir dil kullanmak önemlidir.

Venüs geri hareketi, maddi konularda dikkatli olmayı gerektirebilir. Harcamaları gözden geçirmek, bütçeyi dengelemek ve finansal kararları daha dikkatli bir şekilde ele almak önemlidir. İş ilişkilerinde bazı pürüzler yaşanabilir.

Yaratıcılık ve sanatsal projelerle ilgili bir geri dönüş dönemi olabilir. Mevcut projeleri gözden geçirmek, yaratıcı vizyonu yeniden değerlendirmek ve ilhamı yeniden bulmak için bir fırsat sunabilir.

Bu dönem kişisel değerlerinizi ve önceliklerinizi yeniden düşünmenizi sağlayabilir. İhtiyaçlarınızı gözden geçirmek, özsaygınızı güçlendirmek ve kendi değerlerinizle uyumlu bir yaşam yaratmak için zaman ayırmak önemlidir.

Yeni ilişkilere başlamak için doğru bir zaman olmayabilir. Hemen, hızlı bir şekilde başlamak yerine, biraz zamana bırakarak, tanıyarak sakince ilerlemek daha iyi olacaktır.

Mevcut ilişkilerinizi gözden geçirin ve varsa sorunları çözmeye çalışın. Bu dönemi en verimli kullanma yöntemlerinden biri budur: Sorunları büyütmek yerine, çözüm yoluna gitmek...

Haberin Devamı

Para harcama konusunda dikkat edin. Venüs’ün özellikle Aslan burcunda geri gitmesi, bir şeylere ederinden fazla para vermenize neden olabilir. Bu yüzden pazarlık konularında aklınızı, gözünüzü, iyice açmalısınız; kandırılmayın, enayi yerine konmayın. Venüs retrosu, parayla ilgili konularda da bazı zorluklar ve belirsizlikler getirebilir. Bu dönemde, para kayıpları yaşanabilir, harcamalar artabilir ve yatırımlar riskli olabilir.

Estetik operasyonlar yaptırmaktan kaçınmakta fayda vardır. Aslında şöyle: Bildiğiniz, sürekli gittiğiniz kuaförlerden, daha önce yaptırdığınız işlemlerden, bildiğiniz renklerden, dükkânlardan şaşmayın. Yeni bir şeyler denemek için uygun bir zaman değil. Hele bir de Venüs Aslan burcunda geri gidecek; güzelim saçlarınız ziyan olmasın, aman dikkat edin! Uzun süredir kullandığınız kozmetiklere karşı cildiniz birden hassasiyet gösterebilir, alerjiler peydah olabilir, dikkat edin.

Haberin Devamı

Bu dönem süper kilo alınır, “Ay, su içsem yarıyor” dersiniz, abartılı yemek yeme ihtiyacı artar, midenizde sanki kara delik vardır, doymak bilmezsiniz.

İlişkilerde kafa karışıklığı, zihin karışıklığı dönemidir, aldatma/aldatılma hikâyelerinin en çok gündeme geldiği zamandır.

Büyük maddi yatırımlar yapmak için pek uygun bir süreç değildir, kâr edeceğim derken zararla karşılaşabilirsiniz, koşullar her an değişebilir. Ancak değerli bir kayıp eşyanızı bulabilirsiniz bu dönemde.

Özellikle Aslan burcunda geri hareket edeceği için organizasyonlarda gecikmeler, sorunlar ortaya çıkabilir. Sahneye çıkan kişilerin mutsuz olacağı bir süreç... Sahne esnasında beklenmedik durumlarla karşılaşabilirler. Sahne organizasyonlarında teknik sorunlar çok baş ağrıtabilir. Sanatçılar arası yanlış anlamalar, ego çatışmaları söz konusu olabilir.

Haberin Devamı

Bu bir yatırım tavsiyesi değildir ama bu süreçte özellikle altını yakından takip etmekte fayda var.

Yazarın Tüm Yazıları