Birlikte Şamdan’a gittiler

Arte Tahir önceki gece Sait Halim Paşa Yalısı’nda yapılan Begüm Cıngıllıoğlu’nun doğum günü davetine katıldı. Arte Hanım gece boyunca tekstilci işadamı Mehmet Arabacıoğlu’yla samimi pozlar sergiledi.

Yemekte yanyana oturan Arabacıoğlu ve Tahir, Sait Halim Paşa’yı birlikte terk ettiler. Mehmet Bey’in arabasıyla Etiler Şamdan’a giden ikili, burada sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendiler.

MTV tanıtımı/images/100/0x0/55eb2712f018fbb8f8aeb682

Dünyanın bir numaralı müzik kanalı olan MTV, eylül ayından itibaren Türkiye’de Türkçe ve Türkçe altyazılı yayın yapmaya başlıyor. Eylül 2006 itibariyle yaklaşık 6 milyon evden izlenebilecek olan kanal, 24 saat kesintisiz yayın yapacak.

İlk etapta uluslararası programlarını Türkçe altyazılı olarak ekrana getirecek olan kanal, MTV programlarının Türk uyarlamalarını da ekrana getirmeyi istiyor.

41 kere maaşallah

Müzisyen Ali Kocatepe, 41. sanat yılında çıkardığı "41 Kere Maşallah" adlı albümün tanıtımını önceki akşam addresistanbul’da yaptı. Kocatepe’nin 300’e yakın şarkısı arasından seçtiği 26 parçayı aralarında Sezen Aksu, Nilüfer, Sertab Erener, Özcan Deniz, Deniz Seki, Ferhat Göçer, Zuhal Olcay, Nükhet Duru gibi Türkiye’nin tanınmış 30’a yakın ünlü ismi seslendirdi. Albümde birçok sanatçının yanı sıra Hıncal Uluç, Ertekin, Atilla Gökçe, Ahmet Utlu, Muzaffer Yıldırım, Ahmet Yoldar, Kerem Ertan, Ünal Özüak, Taner Demir ve Erhan İşsözen "Hey Gidi Dünya Hey" adlı parçayı seslendirler. Kendilerini Babalar Grubu olarak adlandıran Hıncal Uluç, "Ali Kocatepe iyi tüccardır. Bu albümde bize de şarkı söyleterek albüm satışını garanti aldına aldı. Bu kasetin ağır topları da biziz şeklinde konuştu" dedi.

Hukuk öğrencisi

İç giyim tercihlerinin bir numaralı ismi Laura Baresse iç çamaşırlarının tanıtımı üstlenen Çek model Nicole Sholavin ile iki senelik anlaşma imzaladı. 18 yaşındaki Top model adayı, hukuk okumasının yanında, İtalya’nın en tanınmış ajanslarından Ricardo Gay Ajansta modellik yapıyor.

İstanbul’a yerleşti

Müzik hayatına 16 yaşındayken Diyarbakır’da başlayan Hakan Demirtaş, ilk albümünü çıkardı. Yıllarca yerel televizyon kanallarında sesini duyurmaya çalışan ve birkaç ay önce İstanbul’a yerleşen Demirtaş, şimdi "Son Dileğim" adlı albümüyle müzik piyasasında kendine yer arıyor.
Yazarın Tüm Yazıları