Festival gibisin

Bu aralar dünyanın belli başlı kentlerinde müzik ve eğlence rüzgârları esiyor. Siz de festival modundaysanız, sırt çantanıza bu ürünleri koymayı ihmal etmeyin.

Haberin Devamı

Eylül nereyse tüm dünyada festival ayı olarak kutlanıyor. Avrupa’daki müzik festivalleri son derece bohem ve özgün görüntüler yaratırken, Amerika’dakiler biraz orijinal tarzı olan insanları ağırlıyor. Bizim de keşke kendi festivalimiz olsa... Şöyle çadırlar kursak, karavanlarda kalsak... 3-4 gün de olsa bu havayı birlikte müzik eşliğinde koklasak... Derken Fizy’den 6 gün sürecek bir festival haberi aldım! 6 gün boyunca birbirinden farklı etkinliklere ev sahipliği yapacak ‘Fizy İstanbul Müzik Haftası’ efsane müzisyenler ve genç sanatçıların performanslarının yanında paneller, söyleşiler, imza günleriyle katılımcılara Türkiye’de ilk kez popüler kültür festival deneyimi yaşatacak.
Festival gibisin
Çadırlar, karavanlar, çimler yok ama bize sadece müzik de yetecek, bizi yine birleştirecek. Peki bu festivale giderken ne giyeceğiz? Bu aralar dünyadaki müzik festivallerine gidecek olanınız varsa sıcak ve soğuk farklılıklarından çok etkilenmemeniz için Columbia markasının özel kumaşlı kıyafetleri ve Columbia özel çadırlarından almanız şart. Ortamda farklılık yaratmak için jean yelek ve bandana gibi detayları da atlamayın. Ayrıca dikkat çekecek bir güneş gözlüğü yine olmazsa olmazlardan. Bol çorap ve bir bot almayı unutmayın.

Haberin Devamı

Çekin lacileri
Lacivert smokin giymek her erkeğe yakışmayabilir diye bir algı var. Ama hâlâ yaz etkinlikleri, düğünler devam ediyorken çok doğru bir seçim olacaktır. Bakınız yabancı ünlülere: Ryan Gosling lacivert smokini ilk giyenlerden. Henry Cavill’in seçimi güzel ama ayakkabılar gerçekten kötü durmuş . O kadar açık bir taba renk seçmemeliydi. Prens Harry ise zaten en sevdiği klasik kesim lacivert takımlarını hiç çıkartmıyor. David Beckham, sen hep bir numarasın!
Festival gibisin

SORUN, ANLATAYIM

Her hafta stil ile ilgili sorularınızı yanıtlıyorum. Mail atmanız yeterli!
Soru:
Kışlık sezona girmeden dolabımda bir temizlik ve yenileme yapmak istiyorum. Yeni şeyler almadan
neleri atayım?
Cevap:
Dolabınıza bir detoks yapmak çok akıllıca bir fikir. Öncelikle hâlâ üstünde etiketi duran ve iki üç sezondur giymediğiniz her şeyi hediye edin. Sonrasında geçen kış çok sık giyerek eskittiğiniz, tüylendirdiğiniz, formu bozulan giyeceklerinizi ihtiyaç sahiplerine ulaştırın. Son olarak da modası geçmiş olan ürünlerinizle vedalaşın. Örneğin metal zımbalı deri ceket, ekose pantolon, skinny jean’ler, kamuflaj desen ceketler, kurukafalı her şey.

Haberin Devamı

Benim önerim
Hediye listesi

Bu yıl 180. yılını kutlayan Longines’in Conquest serisi erkek arkadaşlarına, babalarına ya da kocalarına hediye arayışında olan hanımefendilere tavsiyem. 4900 TL
Festival gibisin

Festival gibisin

Yazarın Tüm Yazıları