Venüs İkizlere geçiş yaptı! Tüm mümkünlerin kıyısındasınız!

Günaydın yıldız savaşçıları!

Haberin Devamı

Zayıf olanlar arkalarına bakmaya devam ediyor ve kendi düşüşleri için yıldızları suçluyorlar ama güçlüler ve adanmışlar aydınlık ya da karanlık olsun bir yıldız olmak için ilerliyor! 

Siz onlardansınız biliyorum… 

Her gün bu sayfaya gelip gökyüzünden bir yıldız alıp cebinize koyuyor ve yolunuza devam ediyorsunuz. 

Bu haftanın öneminden gücünden ve size getireceği değişimlerden söz ettik. Bir şeylerden yeniden şekilleniyor. 

Venüs ikizler burcuna geçiş yaptı. Bu durum kişisel hayatlarınızda sizi farklı bir bakış açısına taşıyacak. Çünkü bir gezegenin burç değiştirmesi biliyorsunuz ki hayatınızda önemli değişimleri başlatma olasılığını yükseltir. 

Kalbin tüm konuları Venüs'ten kaynaklanır

Değer verdiğimiz şeyler, kalbimize yakın olanlar, nelerde zevk bulduğumuz, nasıl sevdiğimiz, nasıl giyineceğimiz, neyi güzel bulduğumuz Venüs burcumuz tarafından belirlenir.  Venüs aynı zamanda parayı temsil ediyor! Her şeyden çok, ilişkileriniz ve arkadaşlıklarınız bu gezegen altında etkileniyor. Hepimiz aşkı elde etmeye ve hatta onu farklı şekillerde göstermeye devam ediyoruz. Bazıları aşkları konusunda oldukça cesur ve doğrudandır, diğerleri ise bu konuda utangaç ve özeldir. Her Venüs burcu aşka farklı şekilde gider. Her Venüs burcu farklı şeyleri güzel bulur. Sonuçta güzellik bakanın gözündedir. Öyleyse Venüs, belirli bir işarete yerleştirildiğinde insanlara ve eşyalara olan sevgisini nasıl ifade ediyor? Sizin Venüs burcunuz nedir? 

Haberin Devamı

Bu dönem sizi neler bekliyor olabilir?

Bir kere her şeyden önce içiniz daha kıpır kıpır ve daha flörtöz olacağınız haberini verebilirim. Bunu daha sosyal iletişim becerilerinizi kullanmak olarak değerlendirebilirsiniz. Son zamanlarda oldukça stresli, depresif ve endişeli ruh hali yerini daha kolay ilerleyebilen bir ruh haline dönüştürebilecek. Âmâ bu kolaylığı sağlamak için sizlerde sosyal anlamda bunu geliştirmeyi seçmelisiniz. Şu an bulunduğumuz koşullar ve ortam belli olsa da yine de biliyorsunuz ki “ikizler” sosyal olmak için hep bir yolunu bulur. 

Negatif veya rahatsız edici düşünceleri temizlemek için pencerelerinizi sonuna kadar açıp yüzünüze temiz hava alarak bugün yeni kararlarınızı güvenle alın. Zihninizi gereğinden fazla bilgi ile meşgul etmek yerine sizin içinizi dolduran ve sizi mutlu eden bilgiler ile haşır neşir olun. Yeni bilgi peşine düşmekte bir flörtleşmedir. Bunu illaki bir insana bağlamaktan çıkın. Başka bir konuya geçmeden önce bilgiyi özümsemek ve düşüncelerinizi sakinleştirmek için çalışma durumlarınızı ve odak noktanızı pek dağıtmayın. Bu dönemi konuşmaktan korkarak geçirmeyin. Çevrenizde bol bol sohbet edin ve fikirleri tartışın. Ama sadece dedikodusal konulara karşı temkinli olun. 

Haberin Devamı

Venüs ikizler kişileri zor aşık olurlar. 

Her anı beslerler, hepimizin bildiği gibi beyinleri o kadar hızlı çalışır ki bu durum kalplerine ulaşana kadar başka bir şey düşünmeye başlamış olabilirler. Bu yüzden özellikle Venüs ikizler burcundaki erkekler incittiklerini fark etmeyebilirler çünkü onlar her zaman güneşli, canlıdır ve etrafta olmaktan keyif alırlar, ama hızlı zihinleri aşırı düşünür ve analiz eder olan halleri bir türlü kalplerine ulaşmayabilir. Oldukça sorun çıkarıp çözmeyi seveler. Sonuç ne olursa olsun asla ne istediklerini ve ne ile mutlu olduklarını anlayamazsınız. Hiçbir şey sizi şu dönem zeka ve çekicilikten daha hızlı veya daha tam olarak harekete geçirmez. 

Haberin Devamı

Partnerlerinize karşı zekice yaklaşın. 

Sözlerle, yazışmalarla ya da ses kayıtları ile kendinizi çok iyi ifade edebilirsiniz. Aynı şey çevrimiçi sohbet odalarında ve e-posta yoluyla gerçekleşen komik ve zekice sohbetler yapabilirsiniz. Baştan çıkarma taktikleri olarak en azından bu dönem bunları kullanmanızda oldukça zekice olabilir. Bu dönem kimseyi kovalamayın sadece dost olun. Venüs ikizler döneminde birinin peşinden koşmak ya da kovalamak sefalettir. Bunu kendinize yapmayın. Merak uyandırın ve dost olmaya çaba sarf edin. Bu dönem kalp ve gönül meselelerine komik ve eğlenceli yaklaşan kazanır. Aşırı ciddiye alır gibi davranırsanız kaybedersiniz. Kalp, komik bir olay değildir. Ciddiye alınması gereken ve kırılmaması gereken bir yerdir. Ama siz bu dönem oyunu kuralına göre oynarsanız kazanırsınız. 

Haberin Devamı

1. Evdeki Venüs yani yükselen ikizler burcuysanız; Kim olduğunuzu / olmak istediğinizi düşündüğünüz kişiyi yaşayacaksınız. Cazibe ve çekicilik artacak. 

2. Evdeki Venüs yani yükselen boğa burcuysanız; Ne Kadar neye sahip Olduğunuzu fark etmek istediğiniz bir dönem. 

3. Evdeki Venüs yani yükseleniniz koç burcuysa; Aklınızı, zekânızı ve iletişim yeteneklerinizi başkalarına göstermek veya ispat etmenizin fırsatlarını bulacağınız bir dönem. 

4. Evdeki Venüs yani yükselen burcunuz balık burcuysa; Güvenli alanınızı bulmak ve ne ile mutlu olduğunuzu keşfetmenize yardımcı olacak bir dönem. 

5. Evdeki Venüs yani yükselen burcunuz kova burcuysa; Kendinizi serbest bırakmayı ve akışta kaldığınızda işlerin yolunda gittiğini deneyimlediğiniz bir süreç. 

Haberin Devamı

6. Evdeki Venüs yani yükselen burcunuz oğlak burcuysa; Zanaatınızda ustalaşma fırsatınızı bulduğunuz ve asıl yeteneğinizi ve para kazanacağınız işi keşfettiğiniz bir dönem. 

7. Evdeki Venüs yani yükselen burcunuz yay burcuysa; sizi tam hissettiren insanlarla karşılaşmanız ya da size değerlerinizi yeniden hissettiren iş ve ilişkiler 

8. Evdeki Venüs yani yükselen burcunuz akrep burcuysa; Krizleri fırsata çevirmeyi kolay sağladığınız ve yarım kalan tüm konularınızın netleştiği bir dönem. 

9. Evdeki Venüs yani yükselen burcunuz terazi burcuysa; Hedeflerinizi yeniden şekillendirdiğiniz ve kendinize olan inancınızın arttığı muhteşem bir süreç. 

10. Evdeki Venüs yani yükselen burcunuz başak burcuysa; Beğenilmek ve saygı duyulmak için gerekli iş hayatınızdaki itibar ve sosyal statü fırsatları. 

11. Evdeki Venüs yani yükselen burcunuz aslan burcuysa; Başkalarıyla kolay bağlantı kurmak ve toplumsal destek alacağınız işler ile ilgili fırsatlar yakalamak. 

12. Evdeki Venüs yani yükselen burcunuz yengeç burcuysa; Hayal kurduğunuz şeylerin gerçek olduğuna şahitlik edebileceğiniz ve ilahi adaleti deneyimleyeceğiniz özel bir dönem. Her şeye rağmen iyi ve doğru kalmaya çalışın. 

 

Mutlu günler dilerim…

Yazarın Tüm Yazıları