Güneş/Merkür kavuşuyor! Söyleyeceğin çok şey var ama hevesiniz yok.

Günaydın yıldız savaşçıları;

Haberin Devamı

Yeni bir düzen kurmaktan korkma! 

Ay, Terazi burcunda ilerliyor. Güneş̧ ve Merkür, Kova burcunda kavuşuyor. Söyleyeceğin çok şey varken hiçbir şey konuşacak hevesiniz yok. Bu durum sizi istemsiz sözler sarf etmeye götürebilir. Bazı şeyler yeniden oluşturulup yeniden şekillenmesi gerekiyor. Uzun süren bir iş teklifi ya da bitmeyen bir iş projeniz varsa bunların sonuçlarını almaya doğru gidiyorsun. Enerjini, insanların seni sevmesi için harcamak yerine sana hizmet etmeyen şeyleri hayatından temizleyerek harcamalısın. Bu temizlik sana boşalan yerleri doldurmak için çok büyük güç verecek. Şartlara uyum sağlamak, ilkel benliğimizin en derin korkularıyla yüzleşmek, hayatta kalma içgüdümüz ve nasıl savaştığımız bu senenin sınavı. Değer yargılarımız ve önceliklerimiz değişirken kimin nerde kısmeti var bilemeyiz. Gücünüz kendinizde! 

Haberin Devamı

Her yerde güneş Merkür kavuşuyor şu saatte dilek tutun gibi yazılar okuyacaksınız. Bunlar içinde kaybolmamanızı öneririm. Bu saatler güzel saatler doğru ama bugünü kendi alanınızda pozitif düşünerek, dua ederek, kimseye öfke duymamayı başararak geçirmeniz daha sağlıklı olacaktır. 

Şimdi siz bu yazıyı okurken sizin Güneş/Merkür kavuşum saatinin kaçta olduğunu aradığınızı biliyorum. Buraya da bilerek yazmıyorum. Bunu bir beklenti haline dönüştürmeyin. 

24 OCAK Mars Oğlak Süreci Bugünden İtibaren Başlıyor! 

Mars harekete geçmekle ilgilidir, savaşçı ve mücadeleyi seven bir gezegendi. Oğlak burcu ise disiplin, sıkı çalışma, kariyer, mesafeli olma gibi temaları da içermektedir.

Mars’ın Oğlak Burcuna geçmesi ile hayatınızın en önemli gündemi iş yaşamınız olacaktır. Hayatınızın her alanında son derece azimli, kontrollü, doğru stratejileri belirlediğiniz bir dönem başlıyor. Bu dönemi bir dağın zirvesine tırmanmak gibi düşünebilirsiniz, hedef belirleyip adım attığınız ve tırmanmaya başladığınız bir süreç var önünüzde.

İlişkilerimizde ise duygusal güven ve maddi güç arayacağımız bir sürece işaret edecektir. 

Planlı, Stratejik Olanların Kazandığı Bir Süreç! 

Mars, Oğlak burcunda yücelir, yani toprak burcunda olmayı sever. Mars Oğlak süreci ile 30 Ekim’den bu yana artık içimizde ve kalbinize büyüttüklerinizin sonuna geliyorsunuz. Çünkü Oğlak burcundaki Mars, yapmaya karar verdiğiniz görevleri tamamlamayı ifade eder.

Haberin Devamı

Mars Akrep bitiremez, Mars Yay nasıl biteceğine karar verir ve Mars Oğlak ise bunu bitirir. Bu haftadan sonra işlerinizin hızla sonuca bağlandığını göreceksiniz.

Bir önceki Mars’ın Oğlak burcuna geçişi 16 Şubat 2020-30 Mart 2020 arasında gerçekleşmiştir. Şimdiki geçiş 24 Ocak 2022-6 Mart 2022 arasında gerçekleşecek. Kendi hayatlarınızda bağlar kurabilmeniz için bu tarihleri veriyorum.

Düğüm atan kişi olmak yerine düğüm çözen kişi ol. İstikrar ve plan içinde olduğun sürece harika başarılar elde edebilirsin. 

24-30 Ocak 2022 Haftalık burçlarınızı neler bekliyor? VİDEONUZU izlemek isterseniz linke tıklayabilirsiniz. 

Günün Motivasyon Sözü: “Bir dakikalık başarı, yıllarca süren başarısızlığın bedelini öder.” Robert Browning  

Haberin Devamı

KOÇ: Kendinizi yorgun ve tahammülsüz hissedebilirsiniz. Bazı krizleri yönetmekten bunalmış olabilirsiniz ama bu durumdan şikayet etmek yerine bunu hayatınıza gönderilmiş bir mesaj olarak görün. Evren bu krizde size ne söylemek istiyor? Bugün hayatınızın üzerine düşünerek vakit geçirin. 

BOĞA: Kendinizi yönetmekte zorlandığınız bir gün olabilir. Tutarsız hal ve hareketleriniz veya konuşmalarınız sizi zor durumda bırakabilir. Bu sebeple konuşurken her cümlenize mantık süzgecinden geçirerek konuşmaya önem verin. Böylece pişmanlıkların önüne geçmiş olursunuz. 

İKİZLER: Duygusallığınızın yüksek olduğu bir gündesiniz. Kurduğunuz iletişimlerde duygusal davranışlar sergileyebilirsiniz. İçinizdeki öfke ve özgürlük duygusu sizi zorlayabilir onları kontrol etmeyi öğrenmelisiniz. 

Haberin Devamı

YENGEÇ: Finansal konular bugün gündeminiz olabilir ve gelir gider dengenizi gözden geçirmeniz gerekebilir. Ailenizle birlikte olmak isteyeceğiniz bugün geçmişe yolculuk yapabilir ve onların anılarını dinleyerek motivasyonunuzu yükseltebilirsiniz. 

ASLAN: Bugün iletişim konusunda biraz hassas olabilirsiniz. Cümlelerinize biraz daha yumuşatmalı ses tonunuzu iyi ayarlamalısınız. Duygusal olarak hassas olduğunuz için cümlelerinizi kurarken egosal konuşmalar yapabilirsiniz. Sakin kalmayı öğrenmeli ve öğrendiğiniz gizli konular hakkında tasalanmayı bırakmalısınız. 

BAŞAK: Sosyal çevrenizle ilgili bugün bazı haberler alabilirsiniz. İçinizde büyük bir değişim isteği baş gösterebilir. Bunu yaparken hızınızı alamayabilir ve büyük değişimler içine girebilirsiniz. Kendinizi kısıtlamadan özgürce göstermek istediğiniz bir zamandasınız. 

Haberin Devamı

TERAZİ: Finansal konular gündeminizde önem kazanabilir. Partneriniz veya ailenizden aldığınız maddi destek sizleri rahatlatırken aynı zamanda bu konularla ilgili bazı gerçekleri öğrenmenize de neden olabilir. Konulara hassasiyetle ve yapıcı bir şekilde yaklaşmaya özen gösterin. 

AKREP: Hayatınızı tekrar gözden geçirmek istediğiniz bir gündesiniz. Aldığınız bazı kararlar sizi değişime götürebilir ve kendinize yepyeni bir yön belirlemek isteyebilirsiniz. Bazı olayların yaşanması bu isteğinizi daha da arttırabilir. İkili ilişkilerinizde biraz daha sabırlı olmalısınız. 

YAY: Bugün bazı gerçekleri öğrenmek isteyebilir, kuşku ve öfke gibi duygular tüm benliğinizi sarabilir. Olaylar karşısında daha sakin kalmalı ve durumu sağlıklı bir şekilde atlatmaya istekli olmalısınız. Süreç içinde haklılığınız kendini gösterecektir. Sonraki adımı düşünerek temkinli olmanızda fayda var. 

OĞLAK: Eğer bir ilişkiniz varsa ilişkinizi ilerletmek etmek isteyebilirsiniz. Bu konuyla ilgili ciddi adım atma isteğinizi partinizle paylaşabilirsiniz. Hayatınızda tutku, sevme ve sevilme isteği artıyor. Bunu doğru yönlendirmek için sağlam adım atın, kendinize yeni sevgi dolu bir dünya yaratın. 

KOVA: Şefkat ve merhamet duygularının arttığı bugünlerde arkadaşlık ilişkilerinizdeki samimiyeti sorgulayabilirsiniz. Dostluklarınız konusunda daha şeffaf ilişkiler kurmak isteği içinde olabilir ve sahte olan her şeyden hızla uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Bu doğrultuda dostlarınızla olan ilişkinizi analiz etmeniz kaçınılmaz olacaktır. 

BALIK: Romantik duygularınız bugün ön planda olabilir ve karşı taraftan aynı hisleri göremeyebilirsiniz. Eğer partneriniz yoksa duygusal bir ilişki yaşama isteği sizi bugün biraz yorabilir. Bu aralar ilişkiler konusunda adım atmak yerine biraz daha beklemek sizler için iyi olacaktır.

Yazarın Tüm Yazıları