Yasin ve Veli Avusturya kadrosunda

Güncelleme Tarihi:

Yasin ve Veli Avusturya kadrosunda
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2012 19:03

Avusturya Milli Takımı'nın, 15 Ağustos'ta Türkiye ile yapacağı hazırlık maçı kadrosu belli oldu.

Avusturya Futbol Federasyonu (ÖFB), Viyana'da yapılacak özel maçın kadrosunu açıkladı. Avusturya Milli Takımı'nın Türk kökenli futbolcuları Veli Kavlak (Beşiktaş) ve Yasin Pehlivan (Gaziantepspor) Türkiye maçı için kadroya alındı. Türk kökenli Ekrem Dağ ise kadroya alınmadı.

Avusturya Milli Takımı Teknik Direktörü Marcel Koller, basına yaptığı açıklamada, milli takım kadrosunu sıfırdan düzenlemek istemediğini belirterek, Ukrayna ve Romanya ile yapılan karşılaşmalarda görev alan futbolcuların büyük çoğunluğunun kadroya alındığını söyledi.

Kadrodaki tek yenilik, iki yıldır milli takım kadrosunda yer almayan orta saha oyuncusu Christian Leitgeb oldu.

Sakatlıkları nedeniyle son aylarda kadro dışı kalan Martin Harnik, Emanuel Pogatetz ve Jakob Janscher ile David Alaba da yeniden milli takıma çağrıldı.

Teknik direktör Marcel Koller'in bugün basına açıkladığı 24 kişilik milli takım kadrosunda şu futbolcular yer alıyor:

Kaleciler: Robert Almer, Christian Gratzel, Heinz Linder
Savunma: Aleksandar Dragovic, Christian Fuchs, György Garics, Florian Klein, Emanuel Pogatetz, Sebastian Prödl, Paul Scharner, Markus Suttner
Orta saha: Julian Baumgartlinger, Guido Burgstaller, Andreas Ivanschitz, Jakob Jantscher, Zlatko Junuzovic, Veli Kavlak, Christoph Leitgeb, Yasin Pevlivan
Forvet: Marko Arnautovic, Patrick Bürger, Marc Janko, Marcel Sabitzer.

Maç programı

Avusturya ve Türkiye Milli Takımları, 2014 Dünya Kupası Grup Eleme Maçları öncesi son hazırlık sınavı için 15 Ağustos Çarşamba günü Viyana'daki Ernst Happel Stadı'nda karşı karşıya gelecek.
Slovak hakem Jan Valasek'in düdük çalacağı ve yardımcılıklarını Miroslav Benko ve Erik Weiss'ın yapacağı maç, TSİ 21.30'da başlayacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!