Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

2001 ve Akrep

Değişimler dönemi sizin için bu yıl da devam ediyor. Fakat, bu sene sizin için çok daha keyifli ve rahat bir sene olacak. Üzerinizdeki baskılardan kurtulduğunuzu hissedeceksiniz.

Şu sıralarda sadece 17-22 Kasım günleri arasında doğmuş olanlar bazı baskılar hissediyor olabilirler. 21 Nisan'a kadar sürecek bu devre içinde kendi içinize yönelebilir ve hayatınızda yapmak istediğiniz değişiklikleri gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle şimdiye kadar size sıkıntı vermiş olan ve kurtulamadığınız (hastalık ve alışkanlıklar dahil) üzerinizde baskı yaratan ne varsa, hepsinden kurtulmanın tam zamanı...

Burcun ilk on günlük devresinde doğanların sezgileri harekete geçmiş bulunuyor. Mistik konulara yönelebilir ve hayatın farklı gerçeklerini keşfetmek isteyebilirler. Sizin için Temmuz'dan itibaren son derece keyifli bir dönem başlıyor. Hem aşk, hem de parasal açıdan çok hoş fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Anlayışlı ve olumlu beklentiler içine girerek isteklerinizi gerçekleştirebileceğiniz gelişmeler içinde kendinizi bulacaksınız.

Burcun ikinci on günlük devresinde doğanlar ise, şu sıralarda kendilerini hafiflemiş ve rahatlamış hissediyorlar. Yaşantınızda büyük değişimlerin gücünü içinizde hissetmeye devam ediyorsunuz. Sürpriz çıkışlar ve güçlü değişimler dönemi. Yaşantınızda değiştirmek istediğiniz ne varsa, harekete geçmeli ve bu değişiklikleri kendiniz yapmalısınız. Şubat ayında tedbirli olmalı, yeni girişimlerde bulunmamalısınız. Genel olarak Şubat dönemi, kararlar için pek uygun bir zaman değil.

E-MAİL: yboran@hurriyet.com.tr

Yazarın Tüm Yazıları