Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

2001 ve Terazi

Değişim rüzgarları sizi bu yıl da önüne katmış götürüyor. Üstelik geçen sene istediklerinizi bu yıl gerçekleştirebileceğiniz sürpriz fırsatlarla karşılaşacaksınız. Özellikle yılın ilk yarısı sizin için mükemmel geçecek. Hem aşk, hem de parasal açıdan heyecan verici gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

Şubatın son haftasından eylülün sonlarına kadar süren uzun bir dönemde kendi içinize yönelebilirsiniz. Bu sırada sevgi, duygular ve ilişkiler konusunda derinleşebilir, kendi içsel potansiyelinizi sorgulayabilirsiniz.

Parasal konulara yönelik beklentilerinizi gözden geçirmeniz ve geleceğe yönelik farklı istekler içine girmeniz mümkün.

Sosyal yaşantınızda statünüzü değiştirebileceğiniz sürpriz çıkışlar yapabilir, anlayışlı ve iyimser bir tutum içine girerek fırsatları kendinize çekmeyi başarabilirsiniz.

Temmuzdan itibaren burcun ilk on günlük devresinde doğanlar hem bekledikleri fırsatlarla karşılaşacaklar, hem de yaşantılarını sorgulamaya başlayacaklar. Tabii bu sorgulama işini fazla derinleştirmemenizi tavsiye ediyorum. Geleceğe yönelik hedeflerinizi belirlemek maksadıyla sorgulamanızı yaparsanız, sizi harekete geçirecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Aşk, evlilik, çocuk sahibi olmak veya ortaklık kurmak gibi arzular taşıyanların bu beklentilerine uygun gelişmelerle karşılaşmaları mümkün. Bugüne kadar farkına varmadığınız içsel yeteneklerinizi keşfedebileceğiniz bir sene geçireceksiniz.

(Sürecek)

FAX: 0 (212) 677 01 57

E-MAİL: yboran@hurriyet.com.tr

Yazarın Tüm Yazıları