Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

2001 ve Başak

Büyük isteklerin sizi zorlayacağı dönem devam ediyor. Yılın ilk yarısı moral açıdan kendinizi yükseltmek için gayret göstermeniz gerekiyor. Çünkü, hayatınızı, bugüne kadar yaptıklarınızı sorgulayabilirsiniz. Tabii bu sorgulama yüzünden karamsar duygular içine girmeniz mümkün. En iyisi bu durumu fazla derinleştirmemek.

Bu arada dostluklarınızda da tedbirli davranmanızı öneriyorum. Eski dostlarınıza karşı sert bir tavır içine girebilir, yeni dostlukları daha fazla önemseyebilirsiniz.

15 Şubat-20 Temmuz günleri arasındaki dönemde tedbirli olmanız gerekiyor. Hem parasal açıdan, hem de aşk hayatınızda karşılaşacağınız olaylar ihtiyaçlarınızın ve isteklerinizin artmasına neden olabilir. Tabii buna bağlı olarak kararsızlık ve gerilim içine girmeniz mümkün. Bu devreyi sabırlı davranarak ve direnç göstererek atlatabilirsiniz.

Temmuz'dan sonra emeklerinizin ve gayretlerinizin ödülleriyle karşılaşmaya başlayacaksınız. Jüpiter'in olumlu etkisiyle yumuşayacak ve olaylara daha olumlu açıdan bakmaya başlayacaksınız. Böylece gelişmeler de istediğiniz yönde olacak.

Özellikle burcun ilk on günlük ve ikinci on günlük devresinde doğanlar son derece hareketli bir yıl geçirecekler.

Burcun üçüncü on günlük devresinde doğanlar ise, yılın ilk yarısını kararlı çalışmalar yaparak son derece yapıcı biçimde geçirecekler. Ağır sorumluluklarınızın üstesinden gelecek ve böylece çevrenizin saygısını kazanacaksınız. (Sürecek)

FAX: 0 (212) 677 01 57

E-MAİL: yboran@hurriyet.com.tr

Yazarın Tüm Yazıları