Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Akrep kızları (2)

BİR Akrep kızıyla birlikte olmanın hem çok hoş tarafları, hem de sürekli dikkatli olmanız gerektiği için yorucu tarafları vardır. Şayet bir Akrep kızını istiyorsanız, zeki olmak zorundasınız. Aptal birine asla tahammülleri yoktur. Sonra onunla ne kadar ilgilendiğinizi ve değer verdiğinizi göstermek zorundasınız. En önemlisi de onu kıskandırmaya çalışmamanızdır. Bir Akrep kızı çok aşık olsa bile katlanamayacağı tek şey, aldatılmaktır.

Onu başkasıyla aldattığınızı anlayacak olursa, intikamının ölçüsünü düşünebilmeniz mümkün değildir. Şayet, farkettiğini anlayacak olursanız, arkanıza bile bakmadan oralardan kaçmanızı tavsiye ediyorum.

Son derece zeki olan Akrep kızları anladığını belli etmeyecek kadar akıllıca planlar yapmaya başlar. Ve siz farkına bile varmadan hayatınızın nasıl alt üst olduğunu anlayamadan kalırsınız.

Size hiçbir şey yokmuş gibi davranabileceği gibi yüzünüze karşı kendisinin aldatıldığını bildiğini söyleyip neler yapacağını da açıklayabilir. Sakın onun sözlerini küçümsemeyin. Dediklerini harfi harfine uygulayacaktır.

Zodyak'ın en çekici, cinsel cazibesi en yüksek olan Akrep kızları, aşık oldukları kişiyi öylesine yükseltir ve öylesine tadamayacakları duyguları yaşatırlar ki, zaten bir Akrep kızıyla birlikte olan kişinin etrafına bakacak hali kalmaz. Yani ondan başkasını gözü görmez. Üstelik Akrep kızlarının cinsel çekicilikleri sadece görüntü olarak değildir. Yüksek potansiyelli enerjileri bedenlerinden dışarı öyle bir yansır ki, bulundukları ortamda hemen farkedilirler.

Yazarın Tüm Yazıları