Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Erkek Aslanlar

Bir Aslan erkeğini parlak güneşte ısınırken görebilirsiniz, ama bu hiçbir zaman ıssız bir sahil olmayacaktır. Büyük olasılıkla bir sahnede, veya bir hayran topluluğunun önünde olacaktır. Bir Aslan erkeğini elde etmek istiyorsanız, ona ne kadar hayran olduğunuzu belli eden iyi bir dinleyici olmanız yeterlidir.

Aslan erkeğinin sakin ve yumuşak görünüşüne sakın aldanmayın. Ters yanından vurun, kıvılcımlar saçacaktır. Unutmayın, o sırada yalnızca halim selim bir insan rolü oynamaktadır.

Eğer yaşamında aşk yoksa, ateşli Aslan, üzüntüden mum gibi eriyecektir. Kuşkusuz bu halini dramatik bir şekilde gösterecektir. Aslan burcu erkekleri, kur yaparak çevrenizde dolaşırken para harcamaktan kaçınmazlar. Sizi en iyi lokantalara götürecek, çiçek yağmuruna tutacak, tiyatroya giderken gururla kavalyelik yapacak ve hayal dolu aşk mektupları yazacak. Doğrusunu söylemek gerekirse, bütün bunlara dayanacak kadın yok gibidir.

Bir erkek Aslan'a aşıksanız fırtınalı günlere hazırlıklı olmalısınız. Sizi aşkın en görkemli zirvelerine ulaştırabileceği gibi, kıskançlık krizlerine kapılmanıza yol açabilir. Çünkü erkek aslanlar, etraflarında hemcinslerinden daha çok, dişileri görmek isterler.

Eğer gururunuzdan özveride bulunup kendi yaşamınızı onun yaşamına uydurmakta sakınca görmezseniz, bir kez bu adamı ehlileştirdikten sonra, çok sevilecek ve bir daha asla yalnız kalmayacaksınız.

Yazarın Tüm Yazıları