Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Dişi Aslanlar

Bir Aslan kızı, canlı, akıllı ve yeterince zariftir. Sakın onu her sözünüze bağlanacak kadar uslu bir kız gibi ehlileştireceğinizi sanmayın. Eğer sizinle uzlaşıyorsa, kendisine duygusal yönden sahip olmanıza izin veriyorsa, şanslısınız.

Şunu akılda tutmakta yarar var. Bir Aslan kızı, durgun bir göl kadar rahat ve sakin görünebilir. Aman dikkat! Bu, onun iyi bir etki yaratmak için oynadığı bir roldür.

Aşk öykünüzün yıldızı olmaktan çıkartıp, ona ikinci dereceden bir rol verin, çok geçmeden onun hiç de utangaç ve uysal biri olmadığını anlayacaksınız.

Bir dişi Aslan'a kur yaparken atacağınız ilk adım, ona hediyeler vermektir. Pahalı olduğu ve kusursuz bir zevkle seçildiği ve siz de bunları uygun giysiler içinde kendisine verdiğiniz sürece, ne oldukları fazla önemli değildir. Sonra ona kompliman yapmalısınız. Lütfen yaratıcı ve orijinal olmaya dikkat edin. O lüks bir varlıktır, ucuzluk reyonlarında bulunmaz.

Ve işte size Aslan kızıyla güzel bir ilişki kurmanın anahtarı: Sizi baskı altına almasına izin vermeyin, ve tabii siz de ondan üstün olmaya çalışmayın. Onun son derece zarif, gösterişli ve aynı zamanda güçlü tırnakları olan müthiş bir dişi olduğunu hatırlayın. Ona istediği gibi davranın, o zaman size daima aşık olacaktır.

Yazarın Tüm Yazıları