Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Merkür düzeldi!

Bir süredir ilişkilerimizde ufak tefek tatsızlıklara neden olan gökyüzü konumu değişiyor. Merkür'ün geri gitmekten vazgeçip düzelmesiyle birlikte hem ilişkilerimizde, hem de kararlarımızda görünür bir rahatlama başlıyor.

Bugünden itibaren daha önce yanlış anlamalardan meydana gelen anlaşmazlıkları çözümlemeye başlayabiliriz. Ayrıca, bir türlü harekete geçemediğiniz konulara yönelik gelişmeler de hızlanıyor.

Şimdi evinizle ilgilenmeye başlayabilir, yapmak istediğiniz düzenlemeleri istediğiniz gibi yapabilirsiniz. Aile bireyleriyle gerektiği gibi ilgilenebilir, dikkat gerektiren konulara yönelebilirsiniz.

Tabii bu arada Koç, Terazi ve Oğlaklar'ın tedbiri elden bırakmamalarında fayda var. Sivri dilli bir tutum içinde, aklınızdan geçenleri düşünmeden söylemeyin. Israrcı ve öfkeli davranmaktan kaçının. Çünkü, Merkür düzelmiş olsa bile sizi sert etkilemeye devam ediyor. Üstelik Mars da, Yengeç Burcu'ndaki yolculuğuna devam ederek sizi zorlamayı sürdürüyor.

Yengeçler ise, kafalarını toparlayıp kararlarını bir kez daha gözden geçirebilirler. Büyük isteklerinizin gerçekçi olması için gayret göstermeli, olmayacak beklentiler içine girmekten kaçınmalısınız. Seyahate çıkabilir, böylece enerji fazlanızı boşaltabilirsiniz.

Akrep, Balık, Boğa ve Başaklar ise, bu gökyüzü konumundan olabildiğince doğru biçimde yararlanmak için gayret göstermeliler. Bu devre içinde çözümleyemediğiniz konuları gündeme getirebilir, kararlı ve istekli bir tavır içinde çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz diyorum, Yasemin'ce...

Yazarın Tüm Yazıları