Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Alıngan Yengeçler

Evcil olmalarıyla tanınan Yengeç'lerin son derece duyarlı, hassas, alıngan ve de vesveseci olduğunu biliyor muydunuz?

Aile köklerine ve geleneklere son derece bağlı olup yürekleri sevgiyle dolu ve de iyi niyetli Yengeçler, evlerinin düzeni için hiçbir özveriden kaçınmazlar.

Evlerinde konuk ağırlamaktan çok hoşlanır, içlerinden geldiği gibi davranırlar. Sezgileri genel olarak son derece güçlüdür ve kendileri de bunun farkındadırlar. Bu nedenle içlerinden gelen sese kulak verir ve sezgilerinin doğrultusunda hareket ederler. Çoğu kez de yanılmazlar.

Sezgisel yeteneklerini zor durumda kaldıkları zaman kullanarak sorunun temeline inebilir, en zor problemleri bile çözümleyebilirler. Özellikle gerçeklerin farkında olan ve gerçek dünya ile düş dünyaları arasında denge kurabilmiş olanların başarı şansı çok yüksektir. Çünkü, zodyağın hayal gücü en fazla gelişmiş burcu Yengeç'tir.

Böylesine güçlü bir hayal gücüne sahip olmak kişiyi yaratıcı yapabileceği gibi tamamen gerçeklerden uzaklaşmasına da neden olabilir. Özellikle içine kapanık Yengeç Tipleri zorluklarla karşılaştıkları zaman mücadele etmek yerine tıpkı bir yengeç gibi kendi kabukları içine çekilebilir ve yarattıkları dünyada gerçeklerden tamamen uzak yaşayabilirler.

Tabii bu yetenekleri onları diğer insanlardan ayıran ve ayrıcalıklı kılan bir özellik. Fakat, bu derece hassas olmaları yüzünden çok alıngan olabileceklerini de bilmelisiniz diyorum, Yasemin'ce...

Yazarın Tüm Yazıları