Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Merak ettikleriniz

RUMUZ: Melek

İlginç bir gökyüzü konumunda doğmuşsunuz. Son derece zeki olduğunuzu söyleyebilirim. Ayrıca, çevrenizdeki kişiler de zekanızı kabul ediyorlar. Ayrıca, yüksek bir enerjiyle yorulmadan çalışabilecek bir potansiyele sahipsiniz. Yükselen burcunuz Yay. Şu sıralarda güçlü bir enerjinin içsel olarak zorladığını hissedebilirsiniz. Yaşantınızda önemli değişiklikler yapabileceğiniz bir devreye giriyorsunuz. Bu değişikliği evlenerek yapabileceğiniz gibi dış görünümünüz ve davranışlarınızda da yapabilirsiniz.

Doğum anında Ay, Balık burcunda duruyor. Bu da size yüksek bir hassasiyet ve duyarlılık veriyor. Ayrıca, Neptün ve Pluton'un yumuşak etkileri sezgilerinizi ve yaratıcılığınızı arttırıyor. Önünüzdeki günlerde sezgilerinize güvenebilir ve iç sesinizi dinleyerek başarılı olabileceğiniz sürpriz atılımlarda bulunabilirsiniz.

RUMUZ: Tülin

Doğum anındaki gökyüzünün konumu yaşayacağınız tecrübelerin sizi geliştireceğine işaret ediyor. Yükselen burcunuz Aslan. Doğum anında Ay ise, Terazi burcunda ve yükseleninizi olumlu etkiliyor. Mars'ın etkisiyle duygularınız son derece yoğun ve aynı zamanda Merkür'ü etkileyerek zeka potansiyelinizi yükseltiyorlar. Kısaca bu yıl girdiğiniz üniversite sınavlarında istediğiniz başarıyı yakalayabileceğinizi söyleyebilirim.

Yazarın Tüm Yazıları