Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Venüs Yengeç Burcu’nda

Venüs, bugünden itibaren Yengeç Burcu'nda dolaşmaya başlıyor. Astrolojik açıdan Venüs'ün bu konumu aile ve çocuklarla ilişkilerin çok daha sıcak ve yoğun olmasına neden olacak.

Genel olarak evle ilgili keyifli uğraşlar içine girilebilir. Özellikle dekorasyon ve evi güzelleştirmeye yönelik çalışmalar açısından keyifli çalışmalar yapılabilir. Ayrıca, aile bireyleriyle ilgili anlaşmazlıkların çözümlenebileceği, uyumlu ve güzel ilişkilerin kurulabileceği, yaşlı akrabalarla ilgilenileceğini de belirtmekte yarar var.

Tabii bu arada çocuklarla ilişkilerde de çok daha olumlu ve anlayışlı bir tavır sergilenecek. Çocukların sorunlarına sevgiyle ve hoşgörüyle yakalaşılacak. Böylece, aile içindeki ilişkiler yumuşak ve sevgi dolu olacak.

Venüs'ün bu konumu aynı zamanda finans ve para konularında dikkatli ve tutumlu davranılacağını da işaret ediyor. Eve yönelik bazı yatırımlar yapma arzusu açığa çıkacak. Ve başarılı girişimlerde bulunulacak.

Gökyüzünün bu konumundan en fazla etkilenecek olanlar elbette ki, başta Yengeç'ler... Moraliniz bugünden itibaren giderek yükselecek. Tabii bu durum hem aşk hayatınıza, hem de iş hayatınıza yansıyacak. Çok daha olumlu ve yapıcı kararlar alabilirsiniz. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkileri sıcak hale getirirken iş hayatınızdaki başarınızı da yükseltebilirsiniz. Yeni girişimlerde bulunabilir, beklediğiniz kazancı elde edebilirsiniz.

Su grubunun diğer üyeleri de Venüs'ün bu konumundan olumlu yönde etkilenecekler. Yani Akrep'ler ve Balık'lar...

(Sürecek)

Yazarın Tüm Yazıları