Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Merak Ettikleriniz

RUMUZ: Melek

Vermiş olduğunuz bilgilere dayanarak hesapladığım yıldız haritanızda yükselen burcunuzun Oğlak olduğu görülüyor. Eş ve evlilik anlayışı yüksek birisiniz. Parasal konulara yönelik genel olarak ciddi sıkıntılar çekmeyeceğiniz görülüyor. Veya kendinizi duygusal açıdan zengin hissedersiniz. Bu duygunun sizi yükselteceğini söyleyebilirim. Ayrıca, sahip olduklarınızı da akıllıca değerlendirip kullanabilme potansiyeline sahipsiniz.

Eşinizin ise, yükselen burcu Boğa ve Güneş birinci evdeyken, doğmuş. Organizasyon yeteneği yüksek biri. Ayrıca doğum anında Ay-Venüs arasındaki iyi etkileşim, karşı cinsle ilişkilerinin de olumlu olacağını gösteriyor. Yani onun da evlilik anlayışı güçlü. Bir süredir üzerinde hissettiği baskılar ve parasal açıdan zorlayıcı etkiler nedeniyle sıkıntı duymuş olabilir. Ancak, önümüzdeki zaman içinde verimli bir süreç içine giriyor. Sürpriz fırsatlarla karşılaşacak ve bunları değerlendirmeyi başaracak.

RUMUZ: Değişiyorum

Psikolojik açıdan bu kadar etkilenmenizin nedeni doğum anındaki Ay'ın konumundan kaynaklanıyor. Aslında içinizden yükselen enerjiyi serbest bırakmayı öğreniyorsunuz. Biraz daha rahat olmalı ve gelişen olayları izleyen bir tutum içine girmelisiniz. Tabii duygu yüklemeden. Biraz daha sabredin. İçinde bulunduğunuz ağır süreç bitmek üzere. Temmuzdan sonra mükemmel bir çıkış yapacaksınız.

Yazarın Tüm Yazıları