Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Burçların partisi

Ertelenen ‘‘Koç'ların doğum günü partisi’’ şimdi ‘‘Koç-Boğa Partisi’’ şeklinde yapılıyor. 26 Nisan 2000 Çarşamba gecesi Kuruçeşme-Divan'da gerçekleşecek olan ‘‘Burçların doğum günü partisi’’nin ilki, gökyüzünün konumundan dolayı çok ilginç bir toplantıya dönüştü.

3 Mayıs'ta meydana gelen yedi gök cisminin dizilmesiyle ilgili yorumları da kapsayan ‘‘doğum günü partisi’’nde bu kez Koç ve Boğa'ların dışında gökyüzünden etki alan diğer burçlar hakkında da kısaca kişisel yorumlar yapmayı düşünüyorum. Açıkçası ‘‘Koç-Boğa doğum günü partisi’’nin 3 Mayıs 2000'de gezegenlerin dizilişiyle açığa çıkacak etkilerin yorumlarını kapsayan bir geceye dönüşmesinde benim pek fazla katkım yok.

Böyle bir talep tamamen sizlerden gelmiş bulunuyor. Öncelikle Boğa'ların ‘‘bizim partimizi mutlaka Nisan sonunda yapmalısınız. Çünkü gökyüzündeki bu gezegenlerin dizilişi bizi nasıl etkileyecek, Mayıs'tan önce bilmeliyiz’’ demelerinden sonra çeşitli burçların mensupları telefon açıp ‘‘hiç olmazsa Nisan sonunda mutlaka bir toplantı yapmalısınız ve bizi gökyüzünün bu konumuyla ilgili aydınlatmalısınız’’ deyince, ben de ‘‘iyi de biz Altın Işık olarak bir organizasyon şirketi değiliz ki, astroloji derneğiyiz, bir ay içinde üç tane toplantı yapmamız mümkün değil’’ dediysem de ‘‘o zaman birleştirin’’ dediler ve ben de ‘‘peki’’ dedim. Biliyorsunuz 1-2 Nisan günleri iki günlük ‘‘Astroloji öğreniyoruz’’ semineri yapmıştım. Şimdi de ‘‘Koç-Boğa ve gezegenler partisi’’ şeklinde ikinci organizasyonu Altın Işık Astroloji ve Bilimsel Araştırmalar Derneği olarak gerçekleştiriyoruz. Hepinizi bekleriz diyorum, Yasemin'ce...

Yazarın Tüm Yazıları