Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Koç'ların dönemi başlıyor

Bugünden itibaren Güneş, Koç Burcu'nda parlamaya başlıyor. Biliyorsunuz bir süredir Mars Koç Burcu'nda dolaşıyor. Şimdi Güneş'in de Koç'a girmesiyle birlikte Koç'un özellikleri güçlü olarak açığa çıkıyor ve böylece Koç'ların dönemi başlamış oluyor.

Baharın müjdecisi olan ‘‘21 Mart’’ kadim bir geleneği Güneş'in Koç Burcu'na girdiği gün olarak sürdürüyor ve doğanın uyanışını sembolize ediyor.

Yeryüzünün yeşillendiği, ağaçların çiçeklendiği, güneşin yeryüzünü ısıtmaya başladığı bu dönemin çocukları Koç'lar da doğanın bu canlanışına uygun bir tavır sergiliyorlar. Yani daima canlı, neşeli, heyecanlı, girişimci, sıcak ve istekli.

Şimdi Koç'ların dönemi... Yeni başlayacağınız her türlü girişim için çok uygun bir dönem. Mars'ın bitip tükenmek bilmeyen enerjisiyle harekete geçmek istediğiniz her türlü konuda çalışmalarınızı fazla düşünmeden başlatabilirsiniz.

Gökyüzünün bu konumundan olumlu biçimde etkilenen burçlar ise, başta Koç olmak üzere, Aslan ve Yay. Ayrıca İkizler ve Kova da olumlu etkilenecek olan burçlar. Terazi ise, kritik konumda. Çünkü, Koç'un zıt burcu. Fakat, Güneş'in enerjisinden yararlanmanız mümkün. Biraz olumlu olmanız yeterli.

Gökyüzünden sert etkilenenler ise, Yengeç ve Oğlak'lar. Ancak, kritik ya da sert etkilenen burçların mensupları fazla üzülmesinler, sadece birkaç günlük karamsar duygulardan fazla bir etkisi yok. Çünkü, güneş canlılığın sembolü.

Yazarın Tüm Yazıları