Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Özel bir gece

Tanıyan tanımayan pek çok kişi beni görünce hemen ‘‘hani çok özel bir gece düzenlemiştin ya, işte öyle bir geceyi bir daha ne zaman yapacaksın’’ diye sorup duruyorlardı. Ben de her seferinde ‘‘tamam yapacağım, söz’’ deyip atlatıyordum. Ama artık atlatamayacak hale geldim ve derhal bir gece düzenledim. Şimdi tam da bayramın son günü bunu haber veriyorum.

Aslında bayramın keyfi ve rehaveti içindeyken bu haber ne kadar çekici gelir, bilemem, ama bence keyfinize keyif katabilir diye düşünüyorum. Özellikle de Koçlar'ın ve de Koçlar'dan sevdikleri olanların, nihayet bilgilenerek eğlenmekten hoşlananların ilgisini çekeceğini düşünüyorum.

Evet efendim. Sanırım anlamışsınızdır. ‘‘Koçlar'ın doğum günü partisi’’ adlı bir gece düzenlemeye karar verdim.

Şimdi niye ‘‘Koçlar’’ diyeceksiniz. Bunun birden fazla nedeni var. Birincisi; ‘‘Koç Burcu’’ biliyorsunuz Zodyak Kuşağı'nın ilk burcu.

İkincisi; madem böyle bir organizasyon yapmam isteniliyor, o zaman başlamak için astrolojik açıdan Koç'tan daha uygun bir dönem olamaz. Aklınızda olsun her türlü başlangıçlar için Güneş'in Koç Burcu'nda parladığı dönemi seçin. Galiba bu ifade slogan gibi oldu.

Üçüncüsü; bizim Genel Yayın Yönetmeni'miz Ertuğrul Özkök'ün burcu da Koç. Ayrıca oda komşum Gila Benmayor ve adlarını saymaya kalkarsam bu köşeyi Koçlar'la dolduracağım kadar çok gazeteci arkadaşlar olduğu için yazacaklarıma yer kalmayacak, bu nedenle yazmıyorum.

Dördüncüsü; Koç burcu baharı sembolize ediyor. Ve ben bahar gelince bir hoş olurum. Coşarım ve en altından kalkılmayacak işlerin üstesinden gelmeyi başarırım. Sanırım en fazla da bu yüzden kolları sıvadım. (Zaten Nisan'ın 1 ve 2'sini kapsayan iki günlük ‘‘Astroloji öğreniyoruz’’ adlı bir de seminer düzenledim. Anlıyorsunuz değil mi? Bahar gelince harekete geçiyorum ve bunca işin üstesinden nasıl geleceğimi hiç düşünmüyorum.)

Efendim, lafı fazla uzatmayıp biraz da Koçlar'ın doğum günü partisinden bahsedeyim. Nasıl bir gece tasarladığımı anlatayım.

Bir defa keyifli bir mekan olsun istedim ve İstanbul Fenerbahçe Burnu'nda bulunan Galatasaray Klübü'nü uygun buldum. Oğlum Alican bunu duyar duymaz koyu bir Galatasaray'lı olarak havalara uçtu. Buna karşılık kızım Efsun'un suratı asıldı. Çünkü, o da Fenerbahçe'li. Ne hale geldiğimi düşünebiliyor musunuz?

Tam evde bir çıngar kopmak üzereyken idareyi ele aldım. Yoksa, Koçlar'ın doğum günü partisi, Galatasaray Klübü'nün önünde Boğaz'la Marmara'nın birleştiği o muhteşem sulara gömülüp gidecekti. Tabii izin vermedim. Araya girip biraz yara bere aldıysam da durumu çok iyi kurtardım. Bu arada nasıl bir gece olacağını da bir türlü anlatamadım. Hemen anlatmaya başlıyorum.

Bu gece hem bilgilenecek, hem de eğleneceksiniz. Aynı zamanda da Koçlar'ın doğum günlerini kutlayacaksınız. Bunların hepsi birden nasıl mı, olacak?

Gecenin tam kıvama geldiği bir sırada çıkıp Koçlar'ın 2001 Nisan'ına kadar nasıl bir yıl geçireceklerini anlatacağım. Burcu onar günlük devrelere bölerek yıl içindeki en önemli günlerini, girişimler için uygun zamanlarını ve tedbirli olmaları gereken günleri belirteceğim.

Şimdi anlatacaklarımın sadece bununla sınırlı olduğunu sanıyorsanız, yanılıyorsunuz. Ayrıca Koçlar'ın doğum günlerini kutlamaya gelmiş olan diğer burçların da bir aylık yani Mayıs'a kadar önemli günleri hakkında bilgi vereceğim.

Onlar için sadece bir aylık bilgilendirme söz konusu. Çünkü, bir ay sonra Mayıs geliyor. Yani Boğalar'ın doğum günü kutlanacak. Ve bu özel geceleri her ayın ilk perşembe gecesi tekrarlamayı düşünüyorum da bu nedenle uzun uzun diğer burçları anlatmıyorum. Fakat, bir aylık, en parlak ve en tedbirli olunması gereken günleri ayrıntılarıyla söylemeyi de ihmal etmiyorum.

İşte bu kadar. Bilgi ve davetiyeler için beni aramanız gerekiyor. 0212 677 08 43 ve 0532 784 08 70 no'lu telefonlardan bana ulaşabilirsiniz.

Haaa... bir de salon sınırlı olduğu için önce davrananların katılma şansı sanırım daha fazla olacak, diyorum, Yasemin'ce...

Yazarın Tüm Yazıları