Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Garip rüyalar

Fırat Kesici'nin gönderdiği mektupta ilginç rüyalarını ve hissettiklerini anlatıyor. Özellikle depremlerle ilgili görmüş olduğu rüyalarda ‘‘Japonlar’’la karşılaşmasını ‘‘bu Japonlar 'Kıyamet Meleği' mi, yoksa kutsal varlıklar mı?’’ diye soruyor.

Öncelikle ‘‘Japon’’ motifinin bir sembol olduğunu belirtmeliyim. Bilinçaltınız Japonya ile depremi birleştirmiş olmalı. Çünkü, Japonya deprem bölgesinde bulunan ve sık sık depremin olduğu bir ülke.

Mektup şöyle devam ediyor;

‘‘Ayrıca kulaklarımda çınlama sesleri ve bozuk parayı birbirine sürttüğünüzde çıkan sesler oluyor. Birden bire başımda ve gözümde şiddetli basınç meydana geliyor ve biraz sonra geçiyor. Hiçbir acı vermiyor. Şu sıralarda bu durum sıklaştı. Rüyamda altın, sarı renk veya yıldız kayması gördüğüm zaman da bu durum meydana geliyor. Bunun kozmik enerjiyle bir ilgisi var mı?’’

Genellikle uykuya dalmak üzereyken, uykuyla uyanıklık arasında duyulan kulak çınlamasına benzer metalik vınlama sesleri, kişinin ‘‘şuur projeksiyonu’’ adı verilen (Şuurun bedenin dışına projekte edilmesi) durumunun meydana gelirken duyulur.

Sizin tarifleriniz şuur projeksiyonun başlangıç durumuna çok uyduğu halde devamında meydana gelen hallerden söz etmemişsiniz. Fakat, rüyanızda gördüğünüzü söylediğiniz ‘‘metalik yüzlü insanlar’’ muhtelemen astral projeksiyonu rüya aracılığı ile yapmış olduğunuzu gösteriyor. Yasemin'ce...

Yazarın Tüm Yazıları