Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Venüs, Neptün, Uranüs

Kova Burcu'nda dolaşmakta olan Venüs bugün Neptün ile kavuşum yapıyor. Böylece aşk ve sanatın sembolü ile hayal gücünün enerjisi birleşiyor.

Aslında Kova Burcu'ndaki Venüs, sembolize ettiği özellikleri pek güçlü olarak açığa çıkaramaz. Fakat, Neptün'ün enerjisiyle birleştiği zaman son derece ilginç ve alışılmışın dışında bir güzellik anlayışı uyandırıyor. Böylece şu sıralarda sergiler, sanatsal faaliyetler ve benzeri organizasyonlar açısından verimli bir dönem olduğu söylenebilir.

Gökyüzünün bu konumundan en fazla etkilenecek olanlar başta Kovalar olmak üzere Aslan, Boğa ve Akrep Burcu mensupları. Bu burçların ilk beş günlük devresinde doğanlar ise en fazla etkilenen tipler.

Venüs daha sonra (Mart'ın ilk haftası) Uranüs ile kavuşum yapmaya başlıyor. Yenilikleri ve özgürlüğü sembolize eden Uranüs'le birleşen Venüs, bilinen özelliklerinin dışında bir etki açığa çıkarmaya başlayacak.

Kayıt ve şartların dışında bir aşk anlayışının açığa çıkmasına neden olabileceği gibi ilişkilerin daha özgür ve evrensel boyutlara ulaşması da söz konusu olabilir. (Tam da Kova'nın özellikleriyle örtüşen bir durum)

Gökyüzünün bu konumundan en fazla etkilenecekler ise, Kova'nın ikinci on günlük devresinde doğmuş olanlar. Ayrıca, Aslan Burcu'nun ikinci on günlük devresinde doğanlar da güçlü bir biçimde etkilenecek ve bu devre içinde aşk açısından gerilim duyacaklar. Neyse ki, Venüs hızlı ilerliyor. Bu nedenle etkiler sadece iki, üç günlük olacak ve hayatınızda önemli değişikliklere neden olmayacak, diyorum, Yasemin'ce...

Yazarın Tüm Yazıları