Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Venüs Oğlak Burcunda (3)

Gökyüzünün bu konumu hem olayları hem de ilişkilerini yeniden düzenleyecek ve çok daha anlayışlı bir tavır verecek. Tabii bu tavırlarının sonucunda çevrelerini etkilemeleri mümkün olacak.

Kritik konumda bulunan Yengeç'ler ise, son derece hareketli bir döneme giriyorlar. Olumsuz ve katı bir tutum içine girebileceğiniz gibi, beklentilerinizi gerçekleştirmek için Venüs'ün size akan sert enerjisini yapıcı yönde kullanmayı başarabilirsiniz. Olumlu ve kararlı istekler içinde bulunup bu isteklerinizi sürdürmeyi başarabilirseniz, istediğinizi elde edebilirsiniz.

Ancak, parasal konulara yönelik anlayışınız zayıflayabilir. Gereksiz harcamalar yapabilir veya hesapta olmayan borçlar ya da ödeme gerektiren durumlar ortaya çıkabilir. Tabii bütün bunlar, parasal sıkıntıya neden olabileceği gibi karamsar duygular içine girmenize de neden olabilir. Tabii bu karamsarlığınızı sevdiğinize de yansıtmanız mümkün. Bu nedenle, kararlarınızı sürdürmek size zor gelebilir. Fakat, isteğinizden vazgeçmeyin ve kararlı davranın. Bunun sonucunda çok hoş gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Ayrıca Marsın güçlü ve yapıcı etkileri altında bulunuyorsunuz. Olumsuz etkilenen Koç ve Teraziler ise, hem parasal hem de duygusal açıdan kendilerini zayıf hissedebilirler. Olaylardan kolay etkilenip duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Bunun sonucunda olaylara olumsuz açıdan bakabilir ve sıkıntılarınızı sevdiğinize yansıtabilirsiniz. Ayrıca, sevdiğinizle ilgili kuruntular ve alınganlıklar içine girmeniz de mümkün.

Yazarın Tüm Yazıları