Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Venüs Oğlak Burcunda (2)

Venüsün bu konumundan en fazla etkilenecek olanlar tabii ki, Oğlaklar... Sizin için hoşgörü ve anlayış döneminin başladığı söylenebilir. Hem parasal hem de aşk açısından olumlu gelişmeler meydana gelecek. Fırsat olarak değerlendirebileceğiniz olaylarla karşılaşmanız ve hanım arkadaş ve akrabalarınızın desteğini almanız mümkün. İçinizden yükselen sıcak ve olumlu duyguları çevrenize yansıtabilir, böylece çok daha rahat bir çalışma ortamı içine girebilirsiniz.

Venüs'ün bu konumundan olumlu etkilenen Boğa ve Başaklar, daha önce yaşadıkları karışıklık ve huzursuzluklardan tamamen sıyrılıp olaylara daha farklı ve olumlu açıdan bakmaya başlayacaklar.

Boğaların zihinsel karışıklıkları devam etsebile karamsar duygulardan tamamen sıyrılacaklar. Böylece, hem parasal çalışmaların olumlu geliştiğini anlayacaklar, hem de aşk hayatlarında daha yumuşak ilişkiler kurabilecekler. Sizin için başarılı olabileceğiniz bir dönem başlıyor. Bir türlü harekete geçemediğiniz konulara yönelik girişimlerde bulunabilir, yüksek bir anlayışla ne yapmanız gerektiğinin farkına varabilirsiniz.

Başaklar ise, bir süredir hem parasal hem de aşk açısından yaşadıkları sıkıntıların ortadan kalkmaya başladığının farkına varabilecekler. Huzursuzluğunuz azalmasıyla birlikte çok daha sağlıklı gözlemler yapacak ve anlayışlı bir tutum içine gireceksiniz.

İkinci derecede olumlu etkilenen Akrep ve Balıklar ise, duygusal açıdan yükselmeye başlayacaklar. Morallerinin yükselmesiyle birlikte anlayışları da yükselecek. Böylece hem olayları hem de ilişkilerini yeniden düzenleyecek ve çok daha anlayışlı bir tutum içine girecekler. Tabii bu tutumlarının sonucunda çevrelerini etkilemeleri mümkün.

Kritik konumda bulunan Yengeç'ler ise, son derece hareketli bir döneme giriyorlar. Olumsuz ve katı bir tutum içine girebileceğiniz gibi, beklentilerinizi gerçekleştirmek için Venüs'ün size akan sert enerjisini yapıcı yönde kullanmayı başarabilirsiniz. Olumlu ve kararlı istekler içinde bulunup bu isteklerinizi sürdürmeyi başarabilirseniz, istediğinizi elde edebilirsiniz. Ancak, parasal konulara yönelik anlayışınız zayıflayabilir. Gereksiz harcamalar yapabilir veya hesapta olmayan borçlar ya da ödeme gerektiren durumlar ortaya çıkabilir. Tabii bütün bunlar, parasal sıkıntıya neden olabileceği gibi karamsar duygular içine girmenize de neden olabilir. Tabii bu karamsarlığınızı sevdiğinize de yansıtmanız mümkün. Bu nedenle, kararlarınızı sürdürmek size zor gelebilir. Fakat, isteğinizden vazgeçmeyin ve kararlı davranın. Bunun sonucunda çok hoş gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

Olumsuz etkilenen Koç ve Teraziler ise, hem parasal hem de duygusal açıdan kendilerini zayıf hissedebilirler. Olaylardan kolay etkilenip duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Bunun sonucunda olaylara olumsuz açıdan bakabilir ve sıkıntılarınızı sevdiğinize yansıtabilirsiniz. Ayrıca, sevdiğinizle ilgili kuruntular ve alınganlıklar içine girmeniz de mümkün.

Yazarın Tüm Yazıları