Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Venüs Oğlak Burcunda

Bugünden itibaren Venüs Oğlak Burcu'nda dolaşmaya başlıyor. Venüs'ün bu konumu, ün, şöhret ve parıltılı olana karşı bir çekim gücü yaratacak. Yani sahip olmaya yönelik duygularınız aklın hizmetine giriyor. Böylece hem aşk, hem de parasal konulara yönelik ciddi atılımlar yapabilmenize yardımcı olacak.

Oğlak Burcu'ndaki Venüs, büyük bir hırs ve tutkuyla ‘‘istekler’’ yaratıyor.

Üstelik zirvede olmak, yapılan işte en üst noktaya ulaşmak, parlamak ve parlak olanı elde etmek gibi istekler uyandıran Venüs'ün bu konumunu nasıl kullanacağınız ise, tamamen size bağlı... Yani, isteklerin yakıcı gücüyle ya bilinciniz zayıflayacak ve kaprisleriniz ortaya çıkacak, ya da duygularınız aklınıza hizmet edecek.

Bu durumda hırs ve tutkuyla istemek yerine Venüs'ün ince titreşimlerine uygun biçimde daha latif bir duyguyla isteyin. Çünkü, Venüs bu konumunda, şöhret ve mal-mülk arzusuyla yapılacak çalışmalara yardımcı olabileceği gibi sırf ‘‘istekleriniz’’i de ön plana çıkartabilir.

Gökyüzünün bu konumu aslında dostlukları pekiştirmeyi önerebilir. Fakat, amacınıza ulaşmak için sahte dostluk tavırları içine girmek yerine gerçek dostluklar kurabilirsiniz. Böylece istekleriniz kapris olmaktan çıkıp ‘‘gerçek’’ olabilir ve ‘‘dost’’luk kavramı içinizde uyanarak istemeyi ve elde etmeyi bilecek duruma gelebilirsiniz.

Aşk konusunda ise, sosyal çevre ve parasal gücü ön planda tutan bir anlayış üzerine kurulan ilişkiler ortaya çıkabilir. Tabii bu arada biraz soğuk ve duyguları ortaya çıkartmayan bir tutumun izlenmesi mümkün.(Sürecek)

Yazarın Tüm Yazıları