Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Merkür Kova Burcu'nda

Bir süredir Oğlak Burcu'nda dolaşan Merkür, dün Kova Burcu'na girdi. Böylece telefon, internet, faks, uydu aracılığı ile yapılan iletişimler hızlanacak.

Kısaca elektronik alanındaki gelişmelerin tamamı açığa çıkabilir. Bu konuda toplantılar düzenlenebilir, kitle iletişimine yönelik seminerler yapılabilir ve özgür fikirler dile getirilebilir.

Neptün'le kavuşum konumuna gireceği için son derece yaratıcı fikirler geliştirilebilir. Bu arada kurguladığınız senaryoları gerçek kabul etme ihtimaliniz de var. Yanlış anlamanız da mümkün.

Gökyüzünün bu konumundan en fazla etkilenecek olanlar Kovalar. Özellikle de 21-28 Ocak doğumlu olanlar. Bir de 23-29 Temmuz doğumlu Aslanlar...

Şu sıralar ilişkilerinize ve sözlerinize özen gösterin. Düşüncelerinizin doğruluğunu araştırmadan tepki göstermeyin. Çünkü, yanılgılardan doğabilecek kayıplar olabilir. Bu ara sizin için zengin rüyalar dönemi.

Gökyüzünün bu konumundan sert biçimde etkilenen 20-26 Nisan günleri arasında doğmuş olan Boğalar ile 24-31 Ekim günleri arasında doğmuş olan Akrepler'in de bu devre içinde ilişkilerinde tedbirli olmaları gerek.

Özellikle haberleşmeler ve ilişkiler açısından tedbirli davranmalısınız. Aklınızdan geçenlerin doğruluğunu incelemeli, fikirlerinizi söylemeden önce bir kez daha düşünmelisiniz. Gökyüzünün bu konumundan olumlu etkilenen Koç, İkizler, Terazi, Yaylar ise, ilginç girişimlerde bulunabilir, mistik konularla ilgilenen kişilerle tanışabilir, sanatsal ve kültürel faaliyetlerde bulunabilirler.

Yazarın Tüm Yazıları