Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Mars-Pluton etkisi

Mars kova burcundan çıkıp Balık burcuna gireli hayli oldu... Ancak, Pluton ile ancak etkileşmeye başladı. Tabii bu etkinin pek yumuşak bir etki olduğu söylenemez.

Zaten hem Mars, hem de Pluton tek başına çok güçlü enerjiye sahip iki gök cismi. Böylesine güçlü iki enerji bir de sert bakış açısı oluşturursa yumuşak bir etki ortaya çıkmaz.

Mars, savaş gezegeni... Pluton ise, volkanik dağlar gibi bir etkiye sahip. Tabii bunun sonucunda savaş benzeri şiddetli bir enerji açığa çıkacak demektir. Neyse ki, Satürn'ün Mars'a gönderdiği olumlu bakış açısı, Mars'ın enerjisini tutuyor ve dengeliyor. Ama yine de bu devre içinde biraz tedbirli davranmakta yarar var. Yani içinizden yükselen öfke, sabırsızlık ve yıkıcı duyguları denetim altına almanız gerekiyor. Tabii sonraki günlerde pişmanlık duymak istemiyorsanız.

Balık Burcu'ndaki Mars, uzun zamandır Yay Burcu'nda dolaşan Pluton'la 90 derecelik güçlü bir bakış açısı oluşturuyor. Tabii bu durumdan en fazla etkilenecek olanlar da Balık ve Yaylar olacak. Özellikle de 28 Şubat-6 Mart günleri doğmuş olan Balıklar'la, 01-07 Aralık günleri arasında doğmuş olan Yaylar. Ayrıca, 30 Mayıs-6 Haziran günleri arasında doğmuş İkizler ile 01-08 Eylül günleri arasında doğmuş olan Başaklar'da gökyüzünün bu konumundan güçlü olarak etkilenecekler. Yaşantınızda köklü değişiklikler yapmanız gerekebilir. Tabii bu arada öfkelenebilir ve şiddetli tepkiler ortaya koyabilirsiniz. Benim size tavsiyem, sakin ve sabırlı bir tutum içinde olayları gözleyin ve acele etmeyin. Daha sonra olayların gelişimine göre kararlarınızı ve girişimlerinizi belirleyip uygulamaya başlayın. Böylesi daha iyi olur bence.

Yazarın Tüm Yazıları