Yasemince

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

2000’de durumunuz

YAY VE 2000

Burcun ilk on günlük devresinde doğanlar (23 Kasım-1 Aralık) ilginç gelişmelerin olacağı bir yıl geçirecekler. Yılın ilk yarısı yaratıcılığınızın ve hayal gücünüzün yüksek olacağını gösteren Neptün enerjisini başarıyla kullanabilir, ilginç projeler üretebilirsiniz. Temmuz ayından itibaren Jüpiter'in sert etkisiyle karamsar duygulara kapılmanız mümkün. Hayatı sorgulayabilir, farklı istekler içine girebilirsiniz. Ancak, Jüpiter yine de size fırsatlar yaratacak.

Burcun ikinci on günlük devresinde doğanlar (2-11 Aralık) için Pluton köklü değişiklikler verecek. Yaşantınızda önemli kararlar alabileceğiniz ve şartlarınızı tümden değiştirebileceğiniz bir yıl geçireceksiniz. Aynı zamanda Uranüs de size güçlü enerjisini akıtıyor ve sürpriz fırsatlar yaratıyor. Uzaklara gidip yerleşebileceğiniz gibi sevdiğinizden ayrılabilir veya aniden evlenebilirsiniz.

Burcun üçüncü on günlük devresinde doğmuş olanlar (12-21 Aralık) bu yıl içlerinden giderek yükselmekte olan farklı enerjiyi hissedecekler. Bunun üzerine alışılmışın dışında istekler duymaya ve yeni projeler yapmaya başlayabilirler. Bu yıl aşık olmak için büyük bir arzunun içinizde yükselmeye başladığını hissedeceksiniz.

OĞLAK VE 2000

Burcun ilk on günlük devresinde doğanlar (22-31 Aralık) için bu yıl Jüpiter ve Satürn'ün olumlu etkisiyle son derece yapıcı ve şanslı bir yıl geçirecekler. Yatırıma yönelik çalışmalar yapabileceğiniz gibi ortaklıklar kurabilir, başarılı ve kazançlı girişimlerde bulunabilirsiniz. Evlenmek isdteyenler için çok güzel bir yıl.

Burcun ikinci on günlük devresinde doğmuş olanlar (1-10 Ocak) hem Jüpiter'in, hem de Satürn'ün olumlu enerjisini yılın ilk yarısında güçlü biçimde hissedecekler. Böylece çok daha iyimser ve anlayışlı olacaksınız. Geçen yılın sıkıntı veren sorunlarını bu yıl aşacak ve emeklerinizin karşılığını alacaksınız. Ortaklık, evlilik, ekip çalışmaları ve geleceğe yönelik uzun vadeli projeleri başlatmak için çok uygun bir dönem. Uzaklara seyahat etmek isteyenler ve yurt dışı bağlantılar için uygun bir dönem.

Burcun üçüncü on günlük devresinde doğmuş olanlar (11-20 Ocak) son derece kararlı, düzenli ve ne istediğini bilenlerin tutumu içinde bulunacaklar. Tabii bunun sonucunda ağır gelişen fakat, büyük kazançlar vaad eden uzun vadeli girişimlerde bulunabilirler. Emlak ya da toprağa yönelik yatırımlar yapabilir, bunlardan kazanç elde edebilirsiniz. Haziran'ın sonunda kafanızı karıştırabilecek olaylar olabilir ve kararsızlık duyabilirsiniz.

KOVA VE 2000

Burcun ilk on günlük devresinde doğanlar (21-29 Ocak) bu yıl mistik konulara yönelebilir, farklı algılamalar ve değerlendirmeler içine girebilirler. Hayal gücünü sembolize eden Neptün yaratıcılığınızı harekete geçirebilir. Bu arada hayallerinizi gerçekler üzerine oluşturmak için gayret göstermelisiniz. Yılın ilk yarısı karamsar düşünceler içine girmeniz ve katı bir tutum sergilemeniz mümkün. Bu sırada parasal sıkıntılar duyabilirsiniz ancak yılın ikinci yarısı şansınız yükselecek.

Burcun ikinci on günlük devresinde doğanlar (30 Ocak-8 Şubat) çok ilginç tecrübeler yaşayacakları bir dönemde bulunuyorlar. Özgürlük arzularınız bu yıl daha da artabilir. Size engel olduğunu düşündüğünüz şeylerden bu yıl içinde kurtulabilirsiniz. Yeter ki, karamsar duygulardan sıyrılıp iyi düşünceler içine girmeyi başarın. Temmuzdan sonra kendinizi daha iyi hissetmeye başlayabilirsiniz.

Burcun üçüncü on günlük devresinde doğanlar (9-18 Şubat) bu yıl karamsar duygular içinde olabilir ve engellendikleri duygusuna kapılabilirler. Hem Jüpiter, hem de Satürn'ün sert etkileri altında bulunuyorsunuz. Bu durum sizin de sert bir tavır içine girmenize, olaylar karşısında katı davranmanıza neden olabilir. Biraz daha yumuşak ve anlayışlı olmaya gayret etmelisiniz. Jüpiter’in yarattığı fırsatları kullanabilmek için daha olumlu ve anlayışlı olmanız gerekiyor.

Yazarın Tüm Yazıları