Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Akrep ve 2000

Suyun sabit burcu Akrep için 2000, ilginç deneyimler yılı olacak. Kararlılığınızı bozabilecek durumlar olabilir, alışkanlıklarınızın dışına çıkabilir, atılımlarda bulunabilirsiniz.

Burcun ilk on günlük devresinde doğanlar (24 Ekim-2 Kasım) ilginç düşünceler içinde bulunacakları bir dönemdeler. Rüyalarınızın zenginleştiği bir dönemde bulunuyorsunuz. Neptün enerjisini yaratıcılığa dönüştürebileceğiniz gibi evham şeklinde açığa çıkartabilirsiniz. Bu nedenle olumlu duygular içinde bulunmaya özen gösterin. Şubat ortalarında Jüpiter'in sorgulayan etkisini alacaksınız. Kararlı olursanız, ağır çalışmaların üstesinden gelecek ve fırsatları değerlendireceksiniz.

Burcun ikinci on günlük devresinde doğanlar (3-12 Kasım) ilginç tecrübeler yaşayacakları bir yıl geçirecekler. Bu yıl sevdiğinizden ayrı kalabilirsiniz. Yapmak istediğiniz farklı isteklere rağmen gerçekleştirecek şartları yaratmanız zor olabilir. Size engel olan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak çok ilginç fırsatlar yakalamanız da mümkün. Şaşırtıcı ve kararlılığınızı bozucu bir nitelik taşıyabilir. Ayrıca, bütün bu güçlü enerjileri hedeflerinize ulaşmak için kullanmanız da mümkün. Yeter ki, iyi düşünceler içinde bulunun. Meditasyon yaparak rahatlayabilirsiniz.

Burcun son on günlük devresinde doğanlar (13-22 Kasım) yılın ilk yarısı hem fırsatlarla karşılaşacak, hem de baskı hissedecekler. Olumsuz duygular içine girmeyin. Bu yıl kurtulmak istediğiniz her türlü eski alışkanlıklarınızı bırakabilirsiniz. Belki istemeden, belki de isteyerek. Fakat, tavsiyem kendi isteğinizle bu değişikliği yapın.

Yazarın Tüm Yazıları