Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Yengeç ve 2000

Yengeçler için son derece ilginç bir yıl. Burcun son on günlük devresinde doğanlar şu sıralarda karamsar duygular içinde bulunsalar bile bazı fırsatlarla yine de karşılaşacaklar. Şubattan sonra ise, verimli bir döneme giriyorlar. Karamsarlıktan tamamen sıyrılıp başarılı çalışmalar yapacaklar.

Burcun ilk on günlük devresinde doğanlar (22 Haziran- 2 Temmuz) bu yıl keyifli ve şanslı bir yıl geçirecekler. Şubat ayının ortalarında Jüpiter'in etkisiyle başlayan gelişmeler isteklerinizi arttırırken duygularınızı da olumlu yönde etkileyecek. Şubat ayında gerilim ve kararsızlıklar duysanız bile Mart'tan itibaren iyimser ve anlayışlı bir tavır içine girecek ve şansınızı iyi değerlendirmeyi başaracaksınız. Haziran ortasından Temmuz'un ilk haftasına kadar Mars enerjisi hem aşk, hem de parasal açıdan büyük istekler ve gerilim duymanıza neden olacak.

Burcun ikinci on günlük devresinde doğmuş olanlar (3-13 Temmuz) son derece başarılı olacakları bir yıl geçirecekler. Şansınızı disiplinli ve kararlı davranarak kullanmayı başaracaksınız. Jüpiter, iyimserlik ve anlayış verirken Satürn seçicilik ve gerçekçilik verecek. Böylece girişimlerinizde başarı şansını yakalamayı başaracaksınız. Geçen yılın sıkıntı ve baskılarından sıyrılıp emek ve uğraşlarınızın ödülünü bu yıl almaya başlayacaksınız. Aşk açısından yükselirken parasal açıdan verimli bir yıl geçireceğiniz söylenebilir.

Burcun son on günlük devresinde doğanlar (14-22 Temmuz) yıla fırsatlarla giriyorlar. Ancak, bu fırsatları değerlendirme aşamasında biraz daha olumlu ve iyimser davranmaya gayret gösterin. Çünkü karamsar ve hayatı sorgulayan tavrınız yüzünden fırsatları kaçırma ihtimaliniz var. Ancak, yılın ortalarına doğru yumuşayacak ve çok daha anlayışlı bir tutum içine gireceksiniz. Çünkü, Jüpiter ve Satürn'ün olumlu etkilerini almaya başlayacak böylece hem fırsatları değerlendirecek hem de çok daha anlayışlı ve gerçekçi olacaksınız. Bu durum aşk hayatınıza da yansıyacak ve sevdiğinizle ilişkinizi güçlendireceksiniz.

Yazarın Tüm Yazıları