Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

İkizler ve 2000

2000 yılı değişkenliğinizin sınırlandığı bir dönem olabilir. Özellikle burcun ilk on günlük devresinde doğanlar için yılın ikinci yarısı hayatı sorgulayıp içinize kapanacağınız bir dönem. Burcun ilk on günlük devresinde doğanlar (22 Mayıs-1 Haziran) son derece ilginç bir yıl geçirecekler. Neptün, sezgi ve ilhamınızı yükseltecek. Böylece yıl içinde yaratıcı fikirlerinizle dikkat çekici başlangıçlar yapabilirsiniz. Temmuz ayından itibaren Jüpiter'in şansını yanınıza alacak ve Ağustos'ta Satürn'ün etkisiyle seçici ve disiplinli olacaksınız. Evlenmek isteyenler bu devre içinde evlenebilirler. Ayrıca ortaklık yapmak ve yatırımlarda bulunmak için de fırsatlarla karşılaşabilirler.

2-11 Haziran

Burcun ikinci on günlük devresinde doğanlar Pluton'un köklü değişimler döneminde bulunuyorlar. Bu enerjiyi yapıcı yönde kullanmayı başarabilirler. Arzularını gerçekleştirip yaşantılarında değişimler yapabilirler. Uranüs sürprizleriyle destekleyecek. Ev, iş yerleri değiştirebilir, ani ayrılıklar ve evlilikler yapabilirler. Bu yıl içinde bambaşka biri olma yolunda önemli hamleler yapacak.

12-21 Haziran

Yıla Jüpiter'in etkisiyle son derece şanslı başlayacaklar. Olumlu bir bakış açısıyla olayları ve fırsatları değerlendirecek. Yılın ortalarında Uranüs enerjinizi yükseltecek. Girişimlerde bulunmak için istek duyacaksınız. Yılın ortalarında ilginç fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bu yıl isteklerinizin peşinden koşabilir, sürpriz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları