Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Boğa ve 2000

Boğalar 2000'de ihtiyaçları olan güven duygusunun azlığından şikayetçi olabilirler. Fakat, bu yıl son derece kararlı çalışmalar yapabilecek ve şansın sizden yana olduğunu hissedeceksiniz. Böylece geleceğe yönelik hedeflerinizi belirleyebilirsiniz. Bu sene tabiatınıza pek de uygun olmayan biçimde özgürlük duyguları içinizde yükselecek.

Burcun ilk on günlük devresinde doğanlar (23 Nisan-1 Mayıs) ilginç ve farklı duygular içinde bulunacaklar. Neptün'ün etkisiyle çok başka ve şimdiye kadar düşünmedikleri ölçüde mistik konulara yönelebilirler. Rüyalarınızın zenginleştiği bir dönem geçireceksiniz. Fakat, benim size tavsiyem, akıl yolundan şaşmayın. Sezgileriniz bu devre içinde sizi yanıltabilir. Geçen yılın sıkıntılarını sürdürmek istemiyorsanız, yanıltıcı gelişmelere itibar göstermeyin. Kasım'ın ilk haftası karar vermek için pek uygun değil. Ayrıca yakınlarınızla tartışmalara girmeyin.

Burcun ikinci on günlük devresinde doğanları (2-12 Mayıs) ilginç tecrübeler bekliyor. Özellikle yılın ilk yarısı hem özgür olmak isteyecek, hem de var olan düzeninizi sürdürmek için büyük bir gayret göstereceksiniz. Bütün bunların nedeni Jüpiter ve Satürn'ün aynı zamanda etkiliyor olması. Tabii bu durum üzerinizde büyük bir sıkıntı yaratabilir. Fakat, size akan bu güçlü enerjileri kullanarak çok farklı çıkışlar yapabilirsiniz. Üstelik şansınızı son derece tutarlı davranarak kullanabilirsiniz. Yeter ki, hedeflerinizi belirlemeyi başarın. Ekim'in ortalarından itibaren Kasım başına kadar kararlarınızı değiştirmek ya da yeni kararlar almak için uygun dönem değil. (Sürecek)

Yazarın Tüm Yazıları