Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Venüs Akrep Burcunda - 2-

Venüs, ilk etkileştiği Neptün'den sonra Uranüs ve Satürn ile etkileşim içine girecek. Mars'ı da unutmamlı.

Venüs'ün konumunun dışında astrolojik açıdan oldukça önemli bir gökyüzü konumu meydana gelecek.

Aralık'ın 12 ve 13'ünde son derece yüksek potansiyelli bir gerilim açığa çıkacak. Bu sırada yeni bir girişimde bulunmak pek hayırlı değil. Duygu ve aniden yükselen isteklerin kontrol altına alınması gerekiyor. Çünkü gökyüzünden akan son derece yüksek potansiyelli enerjiler yeryüzünü çok güçlü biçimde etkileyecek. Bunun sonucunda insanların içinden yükselen bu kuvvetli enerjiyi kontrol altına alabilmek zor.

Bu devre içinde şuurunuzu uyanık tutmalı, olayların dışında kendinizi izlemeyi ihmal etmemelisiniz. Kendi içinizde ve zihninizde yükselen istekleri tahlil edebilir ve enerjinizi kontrol altına almayı başarabilirsiniz. Akıtmanız gereken enerjiyi olumsuz bir biçimde kullanmak yerine daha yapıcı biçimde yönlendirebilirsiniz. Şayet hiçbir şey yapamazsanız o zaman açık havaya çıkın. Ağaçların arasında yürüyüşler yapın, böylece enerjinizin bir kısımını akıtabilir, rahatlayabilirsiniz.

Gökyüzünün bu konumundan en fazla etkilenecek olanlar tabii ki Akrepler, Boğalar, Aslanlar ve Kovalar.

İlk derecelerde doğanlar Venüs-Neptün etkisini alacaklar. Bu etki aslında Akrepler için olumlu ve keyifli. Fakat, aynı şeyi Boğa, Aslan ve Kovalar için söyleyemem. Bu sırada aşk ve para konusunda yanılgılara karşı tedbirli olun.

Burcun ikinci on günlük devresinde doğanlar ise, Satürn, Uranüs etkisiyle gerilim içine girebilirler. Az önce sözünü ettiğim diğer burçlar da oldukça güçlü bir biçimde etkilenecekler.

Yazarın Tüm Yazıları