Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Venüs Terazi burcunda - 2 -

Güzellik, sanat ve aşk anlayışının en yoğun şekilde biçimlendiği Teraziler, Venüs'ün bu burca girmesiyle birlikte son derece göz kamaştırıcı olacaklar. Ve tabii bunun sonucunda da herkesi kendilerine aşık edebilirler.

Doğuştan sahip oldukları aşk potansiyelini tam olarak açığa çıkartacakları bu devre içinde muhteşem aşk maceraları yaşayabilirler.

Venüs'ün bu konumu aynı zamanda iş açısından da parlamalarına yardımcı olacak. Özellikle ortaklıklar açısından çok olumlu bir dönem. Ayrıca sanatsal faaliyetlerde bulunanlar yeni atılımlarıyla öne çıkmayı başaracaklar.

Hava grubunun diğer burçları olan İkizler ve Kovalar da Venüs'ün ışıltısından nasiplerini alacaklar. Hem aşk, hem de iş sorunlarını bu devre içinde çözümleyebilir, çok daha uyumlu ilişkiler içine girebilirler.

Terazi'nin zıt burcu Koçlar'ın ise, kritik konumda bulunduklarını söylemeye gerek yok. Sabırsız ve anlayışsız bir tutum içine girmeleri mümkün. Fakat, Venüs'ün yaratıcı ve olumlu etkisine kapılarak sürpriz aşk maceralarına ihtirasla atılabilirler.

Gökyüzünün bu konumundan olumsuz etkilenen Yengeç ve Oğlaklar'ın ise, bu devre içinde karamsar duygulara kapılmaktan uzak durmaya özen göstermeleri gerekiyor.

Venüs sizi zorlayabilir ve aşk duygunuz tutkuya dönüşebilir. Tabii parasal konularda da sürpriz harcamalar ortaya çıkabilir veya size hiç uygun olmayan bir biçimde savurganlık yapabilirsiniz.



Yazarın Tüm Yazıları