Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Venüs Terazi burcunda

Bugünden itibaren Venüs bütün ihtişamıyla parlamaya başlıyor. Çünkü Venüs bugün Terazi burcuna girdi. Ve Aralık ayının 5'ine kadar da en latif, en zarif ve en estetik tarafını ortaya çıkartacak.

Aşk ve güzellik Tanrıçası Venüs, bugünden itibaren kendini göstermeye başlıyor. Böylece estetik duygular harekete geçecek. Aşkın fiziksel tarafından çok duygusal yanı açığa çıkacak.

Aşk ve estetik duyguların yükselmesi, sanatsal faaliyetlerin artacağını ve aşık olma potansiyelinin açığa çıkacağını gösteriyor.

‘‘Uyum, ahenk ve güzellik’’ Venüs'ü Terazi burcunda tanımlayan üç kelime. Ve sanırım hem insan ilişkilerinde, hem iş ilişkilerinde, hem de olaylara bakış açısından bu üç kelimenin anlamı çok daha anlaşılır oluyor.

Gökyüzünün bu konumundan en fazla etkilenecek olanların da Teraziler olduğunu belirtmeye gerek yok. Fakat nasıl etkileneceklerini kısaca anlatmakta yarar var.

Teraziler güzelleşiyor

Bu devre içinde Teraziler son derece ışıltılı bir görünüm kazanacaklar. İçlerindeki uyumu yakalayabilir, güzelliklerini tam olarak sergileyebilirler. Tabii bu arada son derece etkileyici olacaklarını belirtmekte yarar var. Zaten güzellik anlayışları son derece gelişmiş olan Teraziler'in bu devre içinde göz kamaştırıcı olacaklarını kolayca anlayabilirsiniz.

(Sürecek)



Yazarın Tüm Yazıları