Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

1999 ve Teraziler

Sorunlar, hatalar ve zorlayıcı ne varsa, hepsini arkanızda bırakıyorsunuz. Bu yıl ise, şansınızı zorlayacaksınız.

Burcun ilk on günlük devresinde doğanlar sezgi ve yaratıcılıklarının harekete geçtiğinin farkına varacaklar. Sanat ve yaratıcılık gerektiren konularda çalışmalar yapıyorsanız, bu yıl sizin için son derece farklı bir yıl olacak.

Şans, beklemediğiniz anlarda karşınıza çıkacak. Zaman zaman şansınızı zorlamanız gerekebilir. Geçen yıl yaptığınız hataların sonuçlarını vergi denetimi veya ödeme sıkıntıları duyarak görebilirsiniz. Ancak, bunun üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Zaman zaman kendinizi ve hayatı sorgulayacak ve derinlere dalacaksınız. Ancak, geleceğe yönelik hayalleriniz sayesinde bu durumdan kolayca çıkabilirsiniz.

Mahkemelerle işi olanlar geçen yıldan kalan pürüzleri temizlemek için daha fazla gayret gösterecekler. Ancak hedeflerinize ulaşmanız için hem Pluton, hem de Neptün'ün güçlü enerjilerini kullanacaksınız. Hayallerinize kavuşmak için bundan daha iyi bir yıl olamaz sizin için.

Hayaller deyince müthiş rüyalar göreceğinizi de ilave etmem gerekiyor. Sezgilerinize güvenebilirsiniz. Bir girişimde bulunmadan önce iç sesinizi dinleyin. Aklınızla değil, sezgilerinizle hareket edin. Size başarıya ve istediğiniz yere nasıl gideneceğinizi söyleyecek.

İkinci on günlük devrede doğanlar ise büyük değişimlerin tam ortasında bulunuyorlar. İnanılmaz çıkışlar yapabilir, sürpriz başarılar elde edebilirsiniz.

Evinizi, iş yerinizi değiştirebilir veya başka bir şehir ya da ülkede yaşamaya karar verebilirsiniz. Üstelik bu değişimler sizi bulunduğunuz mevkiden çok daha üst noktalara ulaştıracak.

Veya iş yerinizde bir üst dereceye terfi edebilir, çok ilginç projeler yapabilir ve bunların sürpriz sonuçlarıyla karşılaşabilirsiniz. Tabii bu arada büyük aşk maceralarına atılabileceğinizi de söylemem gerekiyor.

Ekip çalışmalarında sivrilebilir, başarılı bir liderlik yapabilirsiniz. Kendinizi aniden toplumsal bir hareketin içinde bulabilir, keşiflerinizi ve hayallerinizi aktarabilirsiniz. İnsanlar üzerinde son derece etkileyici bir tavır içinde bulunacak, mükemmel bir uyum sergileyebileceksiniz.

Burcun son on günlük devresi içinde doğanlar ise, şu sıralar bazı baskılara maruz olabilirler. Özellikle parasal baskılar yüzünden bunalabilirsiniz.Öte yandan patronlar, aile büyüklerinin sorunları ya da girişimde bulunmak istediğiniz konuyla ilgili zorluklar sıkıntı duymanıza neden olabilir.Önceki yıldan arta kalan sorunların çözümüyle uğraşıyor olabilirsiniz. Bunların geçici olduğunu ve çözümüne az kaldığını bilmelisiniz.

Mart ayından itibaren rahatlamaya başlayacaksınız. Çok daha sakin ve huzurlu bir döneme gireceksiniz. Ancak, yıl sonuna doğru parasal sorunlar baş gösterebilir. Bununla birlikte fırsatlar da karşınıza çıkacak. Hem de beklemediğiniz anlarda. Bunları iyi değerlendirin diyorum, Yasemin'ce...



Yazarın Tüm Yazıları