Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

1999 ve Aslanlar

Aslanlar bu yılı doğum günlerine göre çok farklı geçirecekler. Diyebilirim ki, zodyağın en ilginç ve farklı olaylarla karşılaşacak olan burcu Aslan. Bu nedenle genel olarak Aslanlar için bir şey söylemek mümkün değil. En iyisi doğum günlerine göre ayrı ayrı incelemek.

Ve tabii bu yılı en verimli biçimde değerlendirecek olanlarla başlıyorum. Yani 28 Temmuz- 5 Ağustos günleri arasında doğanlarla... Ayrıca, son on günlük dönem içinde doğanlar da bu yıl son derece verimli çalışmalar yapacaklar.

28 Temmuz-5 Ağustos günleri arasında doğanlar daha önce yaşadıkları çalkantılı ve hızlı geçişlerinin ardından bütün sıkıntılarını geride bırakıyorlar. Zorlu geçen dönemin ardından uğraşlarınızın ve emeklerinizin ürünlerini bu yıl içinde almaya başlayacaksınız. Son derece başarılı çıkışlar yapabilir, arzu ettiğiniz sonuçları elde edebilirsiniz.

Hem aşk hem de iş hayatında karşılaşacağınız fırsatlar sizi bulunduğunuz yerden çok yükseklere taşıyabilir. Tabii gevşeyip rahat davranarak şansınıza güvenmek yerine fırsatları kullanmak için gayret gösterirseniz. (Aslında bu yıl şansınıza sonsuz güvenebilirsiniz) Ama yine de büyük borçların altına girmekten uzak durmakta yarar var. Çünkü, ödemelerin yaratacağı baskı yüzünden sıkıntı duyma ihtimaliniz var. Tabii bu arada hayatınızda yapmak istediğiniz değişiklikleri yapabilme fırsatını da yakalayacaksınız. Fakat, baskıların yaratacağı sorunların üstesinden Jüpiter'in yardımıyla çıkabilirsiniz. Tabii tembellik etmezseniz.

28 Temmuzdan önce doğanlar ise, Neptün'ün sert etkisiyle yanılgılardan kaynaklanacak kayıplarla karşılaşabilirler. Doğrusu sizin bu yıl sezgilerinize fazla itibar etmemenizde yarar var. Tabii bu arada düş gücünüz harekete geçecek ve son derece zengin rüyalar göreceksiniz. bununla birlikte sezgileriniz de uyanacak. Ne var ki, bunları doğru değerlendirme konusunda tedbirli olmanız gerekiyor. Kuruntular, şüpheler yaratabileceği gibi yaratıcı gücünüz de harekete geçecek. Neptün'ü doğru kullanabilmek için şuur düzeyinizi mutlaka yükseltmelisiniz. Böylece Neptün'ün yaratıcı enerjisini kullanarak hedeflerinize ulaşabilirsiniz.

5-13 Ağustos günleri arasında doğanlar ise, bu yıl hayatlarının geçiş dönemini yaşayacaklar. Son derece ilginç ve beklenmedik olaylara hazırlıklı olmalarında yarar var. Sürprizler sizi bulunduğunuz yerden ve konumdan bambaşka yerlere götürebilir ve yılın sonunda bambaşka biri olabilirsiniz. Şimdiden her türlü koşula kendinizi hazırlamanızda yarar var. Çünkü, çok güçlü enerjiler size akıyor. Bu enerjileri herkes kendi bilinç düzeyine göre çekip kullanacak. Ve inanılmaz tecrübeler yaşatacak. Ve tabii işin içine tecrübe girdiği zaman zorluklarla karşılaşılacağı belli. Fakat, size şu kadarını söylebilirim. Zodyağın her türlü zorlukla en kolay biçimde başa çıkabilen tek burcu Aslan. Yeter ki, moralinizi bozmayın ve kendinizi bırakmayın. Zaten Jüpiter'in desteğiyle moralinizi yüksek tutmayı başaracaksınız. Sadece inandığınız değerlere fazla sıkı sarılmayın ve daha geniş bir açıdan dünyayı algılamaya çalışın. Değişimin sihirli değneği size dokunduğu zaman değişmeye hazır olun.

13 Ağustos'tan sonra doğanlar ise, bu yıl istediklerini elde etmenin hazzıyla büyük bir tatmin ve kendine güven duygusunu yaşayacaklar. Ancak, siz de kendinize fazla güvenip çok büyük yatırımlara girmekten ve büyük borçlar üstlenmekten kaçınmalısınız. Zira sonraki yıl bu borçların altında ezilebilirsiniz, diyorum, Yasemin'ce...



Yazarın Tüm Yazıları