Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Oğlaklar güçleniyor

Bugün sabahın erken saatlerinde Güneş Oğlak Burcu'na giriyor. Böylece Oğlaklar'ın kendilerine olan güvenleri artacak. Tabii buna bağlı olarak güçlendiklerini ve morallerinin arttığını hissedecekler.

Güneş'in Oğlak burcuna girmesiyle birlikte Oğlak özellikleri açığa çıkmaya başlıyor. Yani sistemli, disiplinli, düzenli ve sabırlı bir tavırla birlikte aynı zamanda son derece hırslı davranışların açığa çıktığını gözlemleyeceğiz. Ve tabii bütün bunları ortaya koyabilecek, isteklerin gerçekleşmesini sağlayan güçlü bir ‘‘irade’’ açığa çıkacak.

Böylece genel olarak organizasyonlar, yönetim ve emlak konularında ortaya çıkmış karışıklıkların sakin ve serinkanlı bir tutum içinde düzenlenmesi ve sabırlı bir çalışmanın ortaya konulması beklenebilir.

***

Toprağın liderleri olan Oğlaklar hayatın anlamını kolayca kavrayıp büyük bir hızla anlayabilir ve aynı derecede başarıyla anlatabilirler. Yani onlara Zodyağın öğretmenleri diyebiliriz.

Gerçekçi ve pratik yaklaşımlarıyla hem kendi hayatlarını hem de birlikte oldukları kişilerin hayatlarını kolaylaştırırlar. Ancak, belli bir düşünceye saplanıp kalacak olurlarsa, sahip oldukları yüksek potansiyelli enerjiyi kullanamayacakları için hem işleri, hem yaşadıkları hayat, hem de sağlıkları bozulur.

Doğal olarak sahip oldukları bu kavrayış ve anlatabilme yetenekleri onlara büyük bir güç verir. Bu derece yüksek potansiyelli bir güç ise, iç uyumları ve dengeleri bozulduğu zaman kendilerine geri döner.

Biliyorsunuz, kişi içindeki enerjiyi boşaltamadığı zamanlarda hasta olur. Sahip olunan güç de büyük bir enerjidir. Ve, bu gücü kararlı bir biçimde kullanmak gerekir. İçsel uyumu bozulmuş olan bir Oğlak, gücünü kullanamaz.

Oğlaklar'ın öğrenmeleri gereken çok önemli iki durum vardır. Birincisi, sahip oldukları yeteneklerin farkına varmak ve bu yetenekleri hayata geçirip kullanabilmek...

Öğrenmeleri gereken ikinci unsur ise, belli bir dünya görüşü veya felsefeye saplanıp kalmamamak, peşine düşmemektir. Tek bir düşüncenin peşinden gitmeye başlayan Oğlak'lar farkında olmadan kendilerini tüketmeye başlarlar. Tabii bunun sonucunda gelişmelerini durduracakları gibi ciddi derecede hasta olurlar.

Bu her iki durum da Oğlak'ların hem gelişmelerini hem de sahip oldukları doğal gücü kullanabilmelerine engel oluşturur. Şayet, öğrenmeleri gerekeni öğrenip uygulamayı başaracak olurlarsa, hem çok büyük başarılar elde eder hem de ağır ve emin adımlarla hedeflerine ulaşırlar.

İç dengeleri ve enerji akımları bozulduğu zaman asabi dengelerini de kaybederler. Bunun sonucunda sinirsel cilt sorunları çıkmaya başlar. Saç, cilt ve kemikler, Oğlaklar'ın en hassas bölgeleridir. Bu nedenle enerji akımları kesintiye uğradığı zaman saçların dökülmesi, eklem yerlerinde beliren ağrıya benzer sıkıntılar ortaya çıkmaya başlar. Ayrıca, sindirim sistemlerinde de zaman zaman bozulmalar görülebilir.



Yazarın Tüm Yazıları